Dagens bästa spel: Man Utd – Bayern M, dubbelchans halvtid”1X”, odds 1,83 @Bet365 med 6U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Måndag 1/4 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Gårdagens asianspel slutade med ”void” och pengarna tillbaka sedan IFK Göteborg något märkligt fick in 0-1 innan halvtid. Pengarna tillbaka betyder nya möjligheter att placera pengarna rätt idag när det vankas CL-spel!

Matchen i fokus för min del blir den mellan Manchester United och Bayern Munchen. En match som spelar inför en något (med all rätt) skeptisk hemmapublik. Och visst finns det all anledning till för United-fansen att misstro segerchansen här. Laget saknar flera defensivt viktiga spelare, bland annat Evra och Rafael. Den förstnämnda är avstängd och den andra är skadad. Ferdinand, Evans och Smalling är samtliga precis nyligen tillbaka från skada och deras medverkan är högst tveksam matchotränade som de är. Offensivt saknar man fortsatt Robin van Persie vilket naturligtvis sätter större tryck på Rooney och Welbeck. Särskilt då inte heller Mata är med då han är cup tied.

Att Bayern Munchen är klara favoriter råder det således ingen tvekan om. Man saknar endast Alcantara men som bekant finns det gott om material att plocka av.

Uniteds svåra förutsättningar till trots har jag en magkänsla som säger mig att man mycket väl kan greja till sig ett oavgjort resultat här. Ja, åtminstone till halvtid! Dubbelchansen ”1X” betalar hela 1,83 vilket får sägas vara bra då United med största säkerhet kommer att vara ytterst noggranna med att ligga rätt i positionerna i matchens inledning.

Hur resterande 45 minuter går med ett försvagat United vill jag inte spekulera vidare i. Dock tror jag att man överraskar många här. På Old Trafford ska man aldrig räkna bort Man Utd, det har vi banne mig lärt oss genom åren!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja