Vill du spela på Champions League så finns det flera bra spelbolag som erbjuder spel på 1×2 och även liveodds när matcherna pågår. Det kanske allra största spelbolaget som marknadsför sig som ”Världens bästa bettingsajt” är bet365. De har utan tvekan det största utbudet om du vill tippa på Champions League. Vid varje match så finns det extra spel inlagt. Klickar man på siffran 121 som visas inom den röda ramen så får man upp 121 ytterligare spel på matchen.

extraspel på champions league

Du kan dessutom spela live matchen under tiden den pågår. Du väljer bara liveodds uppe i menyraden och sen klickar dig in på aktuell match för att ta del av alla tänkbara spel. Du kan välja att tippa live på vem som gör nästa mål i Champions League matchen eller vilket lag som får nästa hörna. Ett annat spel under tiden matchen pågår kan vara om det blir mål under matchminut 25-45 i första halvlek. Kommer en viss spelare att få syna det gula kortet? Hela tiden när du tippar live så förändras oddsen i takt med att matchklockan tickar och om olika förutsättningar inträffar så som att ena laget gör mål.

Här följer några spelbolag som erbjuder spel på Champions League

Hos alla de här spelbolagen kan du tippa på Champions League. De erbjuder inte bara spel på 1×2 utan även livebetting och visar vissa av matcherna via Live Stream. De här är nog de 4 bästa spelbolagen som vi kan rekommendera just nu.

1. Bet365 – Världens bästa spelbolag

2. Betsafe – Win on almost everything

3. Betsson – Allting kan hända

4. Nordicbet – Tillsammans är vi starka

Om du väljer att tippa på Champions League hos något av ovanstående spelbolag som brukar de erbjuda en öppningsbonus till dig som är ny kund. Då är det extra viktigt att läsa på vilka omsättningskrav som gäller för just den bonus som du valt att tacka ja till. En hög bonus är inte alltid den bästa utan det kan innebära att du behöver tippa väldigt många tips innan du kan ta ut några pengar. Hos de här spelbolagen ovan så är de relativt generösa och har ett vettigt omsättningskrav. Är du dessutom en lojal kund så blir du då och då erbjuden så kallade reloadbonusar.

Letar du speltips på Champions League?

Vi på Svenskt Spel levererar speltips från våra spelexperter. Vi är i dagsläget 4 stycken totalt som skriver speltips på hemsidan. Vi ger dig förutsättningar och olika tankar och idéer kring en viss match som vi tror på. Det kan handla om allt från hörnspel, bollinnehav, handicapspel och mycket mer. Du hittar alla våra tips och rekar under speltips uppe i menyraden. Våra tips beskriver oftast om vi går in med låg, medel eller hög insats på något av spelen. Detta är ett tecken på hur troligt speltipset är att det går in. Går vi in med hög insats så är det ett tecken på att vi tror stenhårt på utgången i den på förhand givna matchen.

Intressanta tipsformer

Vi ska här nämna några av de olika typer av spelformer som kommit till under senare år. Allting startade med klassiska oddset och 1×2. Tippa på en vinnare eller om det blir oavgjord i matchen. Med dagens teknik har det hänt en hel del inom bettingvärlden.

Bollinnehav – Spela på bollinnehav i matchen. Om man tar Barcelona som exempel så är det ofta som de vinner bollinnehavet i sina matcher. Här kan dock oddset handla om ifall Barcelona kommer ha mer än 65 % bollinnehav totalt sett i matchen.

Antal hörnor – Hur många hörnor blir det totalt sett i matchen. Över eller under 13,5 hörnor? Vilket lag får flest hörnor i matchen? Hur många hörnor blir det i första halvlek?

Varningar – Hur många varningar kommer det delas ut i matchen. Över eller under 3,5 varningar. Får en viss spelare varning i matchen?

Handicap – Ett av lagen ligger under med ett mål från början. Kommer de vända och vinna matchen? Ger högre odds. Man ska alltså tippa om den ena laget vinner med minst två mål i matchen.

Antal mål – Tippa på hur många mål det blir i matchen. Över eller under 2,5 mål till ett visst odds.

Båda lagen gör mål – Gör båda lagen mål i matchen? Gör det ena eller det andra laget mål i matchen?

Det finns otroligt många tipsformer nu för tiden och det är riktigt kul att tippa live. Dels kan du bilda dig en uppfattning om hur matchen ser ut. T.ex tror du kanske att det ena laget förmodligen kvitterar snart eftersom de har ett konstant tryck mot det ena målet.

veckans champions-league

Att tippa på Champions League brukar kunna ge otroligt många extraspel och förmodligen är inte 1×2 den bästa spelformen! Vad gör dig till en vinnare?