Hej,

skaplig flopp i tisdags när både Barca och Bayern tappade poäng. Angående Bayern München så förväntar jag mig inget annat än en överkörning nästa vecka. Man släppte in ett mål, kvitterade och fick 1-1 borta. Vi lär inte få se något liknande igen. Det gäller dock att vara ute tidigt då oddset kommer sjunka  som en sten, om inte snabbare. Nåväl, Bayern -1,5 mål finns redan nu att spela här på bet365 till 1,70. Rejäl insats. Nu fokus på kvällens första rond av Europa League där jag vill lyfta fram ett specialspel på marknaden (spelstopp 21:05 i samtliga matcher).

hi-res-168806762_crop_exact_zps63eac962

Bild från finalen förra året, Chelsea-Benfica

Rond ett av två spelas således i afton mellan slutspelslagen i Europa League enligt följande:

Basel-Valencia

Porto-Sevilla

AZ Alkmaar-Benfica

Lyon-Juventus

Både Juventus och Benfica är huvudfavoriter till EL-titeln men jag finner denna turnering svårtippad av någon anledning i jämförelse med Champions League. Kanske är motivationen inte på topp i alla lägen, i synnerhet bland de ”större” lagen.

Nu är det dock slutspel och lagen som finns kvar i turneringen har tydligt uttryckt sig om att man kommer ta turneringen på största allvar, vilket givetvis underlättar bedömningen av respektive lag.

Jag kommer inte att välja ut någon särskild av kvällens fyra matcher utan snarare upplysa er om spelet ”Woodwork”. Ett roligt specialspel som innebär som alltså sitter om bollen, någon gång under matchen, träffar antingen stolpen eller ribban. Jag överväger att testa detta spel med en mindre insats på alla fyra matcherna.

”Woodwork – JA” – finns att spela här till trevliga 2,50! 

God fortsättning