Veckans stryktips ser onekligen väldigt lurigt ut. Kan nästan inte hitta några säkra matcher på kupongen så det blir till att chansa lite.

Tipset vecka 14, 2014, R-4-4-144

Match 1. Aston Villa – Fullham (1)

Fulham har kniven mot strupen och måste plocka poäng i var och varannan match som återstår den här säsongen om man ska kunna hänga kvar i Premier League. Aston Villa har två storförluster bakom sig mot United och Stoke. Hemma är man helt ok och borde vinna den här matchen. Frågan är dock om inte Fulham har mer motivation då man har mer att spela för. Vi chansar och spikar ettan.

Match 2. Cardiff – Crystal Palace (1x2)

Det här är Cardiff chans kan man säga att knapra in avståndet till Crystal Palace. Palace lyckades ta 3 poäng mot Chelsea senast vilket var riktigt viktigt i kampen om fortsatt spel i Premier League även nästa säsong. Crystal Palace bortaspel är under all kritik den här säsongen. 2 vinster, 2 oavgjorda och 11 förluster. Det skiljer 5 poäng mellan Cardiff och Palace och vid Cardiff vinst så kan det alltså bara vara två pinnar.. Snacka om viktig match. Skulle inte förvåna mig om vi får se det röda kortet i den här matchen. Känns som om det kan sluta lite hur som helst och därför väljer vi att helgardera.

Match 3. Hull – Swansea (12)

Två offensivt lagda lag där Swansea fått ordning på skadeläget och börjat hitta formen. Vinst över Norwich med 3-0 hemma senast. Bortaspelet har dock inte varit något vidare men magkänslan säger att man faktiskt kan ta 3 poäng borta mot Hull. Hull har gjort en kanon

Match 4. Newcastle – Manchester United (x2)

Newcastle har haft en hel del skadeproblem sista tiden och resultaten har därför uteblivit. 2 raka förluster och 0-7 i målskillnad. United är så klart favoriter här men har spelat tuff match mot Bayern München i Champions League i veckan (1-1) och det brukar alltid vara svårt att ladda om. Därför tar vi med krysset på kupongen. Vårt tips x2!

Match 5. Norwich – West Bromwich (1x2)

Två lag som båda spelar bra på hemmaplan men är sämre i bortaspelet. Norwich åkte på en rejäl plump mot Swansea borta senast där man fick stryk med 0-3. West Brom fick 3-3 hemma mot Cardiff. Det här känns som en öppen historia och en helgardering är på sin plats. Vårt tips 1×2!

Match 6. Blackburn – Ipswich (1x)

Båda lagen har klättrat i tabellen. Frågan är om någon av dem lyckas nå en kvalplats till Premier League. Blackburn förlorar sällan hemma. Har kryssat en del sista tiden men 1x räcker långt här och blir vårt tips.

Match 7. Bournemouth – Queens Park Rangers (1x2)

Queens Park Rangers känns inte helt pålitliga i sitt bortaspel. Truppen är så klart bättre än Bournemouths men vi chansar lite här och helgarderar. 1×2 blir vårt tips

Match 8. Charlton – Reading (2)

Charlton har rykt upp sig sista tiden och gått från jumbo plats till precis ovanför nedflyttningstrecket . Man har lyckats vinna över Leeds och Nottingham borta. Här möter man dock riktigt bra motstånd och vi tror tyvärr att man får svårt att rå på Reading. Vi spikar tvåan!

Match 9. Doncaster – Birmingham (1)

Viktig match för båda lagen som inte vill bli indragna i bottenstriden. Doncaster får tipset då man har lite bättre form än Birmingham. Hemmaplan avgör!

Match 10. Huddersfield – Bolton (x)

Huddersfield har ingen vinst på de 6 senaste matcherna. Bolton har helt okej form men kryssar alldeles för ofta för att ligga bättre till i tabellen. Vi chansspikar krysset.

Match 11. Middlesbrough – Derby (1x2)

Middlesbrough har hittat formen och det var starkt att slå Brighton borta senast med 0-2. Defensiven är superb och man släpper nästa inte in några mål alls. Kan man bara få ordning på målskyttet kan man mycket väl vinna här. Vi väljer dock att helgardera eftersom Derby har bra form och spelar bra för tillfället. Vårt tips 1×2!

Match 12. Watford – Burnley (12)

En match som kan sluta lite hur som helst. Skulle egentligen vilja helgardera men det får bli en halvgardering. Två lag som sällan kryssar och då blir det en 12:a på kupongen. Burnley får dock ses som klara favoriter.

Match 13. Falkenberg – Brommapojkarna (x)

Hemmapremiär för Falkenberg i årets Allsvenska. Man förlorade mot Malmö FF förra helgen med 3-0 och det var inte mycket att snacka om. Brommapojkarna inledde med förlust hemma mot Kalmar och det för tidigt på säsongen att analysera hur lagen står sig. Krysset känns nära till hands och blir vårt tips.

300 % bonus hos Betsafe för nya spelare – Endast via Svenskt Spel

stryktipsförslag vecka 14Kommentarer Stryktipset

* Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan

* Vi fortsätter spela vårt reducerade system R-4-4-144 med 12 rättsgaranti.

* Ont om säkra matcher på stryktipset men ska vi välja någon så får det bli Aston Villa hemma mot Fulham

* Skrällen tror vi Bournemouth kan stå för mot Queens Park Rangers

* Mest att spela för har nog Cardiff hemma mot Crystal Palace

* Kommentera gärna veckan stryktips. Hur spelar ni?

* Ja då ses vi på Lördag igen!