Idag är det en otroligt viktig match i jakten på en Champions League plats när Everton och Arsenal möts på Goodison Park. Everton har grym form med 9 vinster på de 10 senaste hemmamatcherna. Arsenal har endast 3 vinster på de 10 senaste bortamatcherna. Det var längesen som Everton hade den här chansen att nå en Champions League plats såhär långt in på säsongen. Det skiljer 4 poäng lagen emellan men Everton har en match mindre spelad. Skulle man besegra Arsenal idag så kommer det skilja 1 poäng med en match mindre spelad. Räkna med att det kommer koka på Goodison Park idag och för er som har möjlighet att se matchen så är det ett absolut måste! Matchen mellan Everton och Arsenal visas av Viasat Fotboll med start 14.30

Speltips på Everton – Arsenal

Räkna med att Everton kommer gå för segern här och där lär öppna upp sig för Arsenals snabba omställningsspel. Tror Arsenal kommer gör ett mål i matchen men det kommer inte räcka till seger.

Vi kommer spela på att båda lagen gör mål och att dessutom Everton vinner matchen!

Oddset 4.50 spelas till låg insats och ni kan rygga spelformen här

odds bet365

everton arsenal