Idag kan du se söndagens Serie A fotboll via livestreaming helt gratis hos bet365. Italienska ligan Serie A börjar nära sig sin upplösning när det nu inte är så många matcher kvar av den här säsongen. Topptrion Juventus, Roma och Napoli ser ut att ha säkrat sina placeringar redan och de jagande lagen där bakom Fiorentina, Inter och Parma ser ut att få slåss om fjärdeplatsen. Men allt kan fortfarande hända och alla de fem första placeringarna är väldigt viktiga eftersom olika Europacupplatser för nästa säsong står på spel.

Vi har några tidiga lunchmatcher att se fram emot i Bari – Empoli och Lazio – Sampdoria. Eftermiddagen närmare bestämt klockan 15:00 sparkar tre matcher igång i Serie A. Bottenlaget Catania som slåss för sin överlevnad i Serie A möter ett Torino som har siktet inställt på att försöka nå en placering med Europacupspel som belöning. Likadant är det för lagen i mötet mellan sjundeplacerade Atalanta och nästjumbon Sassuolo. Intressant blir också att följa Romas vidare jakt uppe i toppen då man i eftermiddag har tagit sig till Sardinien för spel mot Cagliari. Sedan har vi en kanonintressant kvällsmatch mellan Parma och Napoli att avsluta den här söndagen med.

Se Söndagens Serie A Fotboll Via Livestreaming

12:30 | FOTBOLL SERIE A
Bari v Empoli

12:30 | FOTBOLL SERIE A
Lazio v Sampdoria

15:00 | FOTBOLL SERIE A
Atalanta v Sassuolo

15:00 | FOTBOLL SERIE A
Cagliari v Roma

15:00 | FOTBOLL SERIE A
Catania v Torino

15:00 | FOTBOLL SERIE A
Fiorentina v Udinese

20:45 | FOTBOLL SERIE A
Parma v Napoli