Via den här Livestreamingtjänsten kan du se helgens fotboll från spanska La Liga helt gratis! Denna helg riktar vi in oss extra mycket på uppgörelsen i spanska La Liga som snart ska avgöras mellan FC Barcelona, Real Madrid och Atletico Madrid.

Se uppgörelsen i Spanska La Liga via Livestreaming

FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid

Bland de europeiska fotbollsligorna så drar särskilt den Spanska ligan till sig extra spänning så här i sluttampen av säsongen då det var väldigt länge sedan vi hade tre lag som var med och gjorde upp om slutsegern i La Liga. Som vanligt är FC Barcelona och Real Madrid med och gör upp om vilket lag som ska sitta på tronen men nu har Atletico Madrid blandat sig i toppstriden och överraskat alla med att till och med leda spanska La Liga före de två giganterna till klubbar fulla med världsstjärnor. Du kan se dessa lag spela sina matcher denna helg, och du gör det helt gratis via bet365 Livestreaming.

Lördag 12 April

20:00 Granada v FC Barcelona

22:00 Real Madrid v Almeria

Söndag 13 April

19:00 Getafe v Atletico Madrid