Stryktipset vecka 16 – 2014 ser inte helt lätt ut och det är svårt att hitta några vettiga spikar. Det kommer gå åt en hel del garderingar och därför känns det som att ett reducerat system är på sin plats! Läs vårt stryktipsförslag och inled jakten på miljonerna du också.
 
Visste du att Betsson har ett alldeles eget stryktips med alltid garanterad utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt

Stryktipset vecka 16, 2014, R-4-4-144

Match 1. Hull – Arsenal (1x2)

Hull har tagit en hel del poäng på hemmaplan i år och är svårspelade där. Nu har man två raka segrar varav den ena är FA-cup semifinalen mot Sheffield United. En kommande FA-Cup final är bra för självförtroendet och det är just Arsenal som man kommer möta i den finalen på Wembley. Arsenal har en del skadeproblem vilket gjorde att Kim Källström fick debutera mot West Ham i veckan där man lyckades vinna med 3-1. Arsenal har gått lite knackigt  sista tiden men har nu kampen om den sista champions league platsen i egna händer. Det här blir en jämn historia där Hull som i dagsläget endast är streckad till 22 % på Stryktipset måste streckas på kupongen. Vårt tips 1×2!

Match 2. Aston Villa – Southampton (1x2)

Ingen vidare form på något av lagen. Villa har fyra raka förluster och Southampton förlorade hemma senast mot bottenlaget Cardiff. Southampton är annars laget av de två som spelat finast fotboll den här säsongen. Villa har haft en hel del skador och avstängningar sista tiden men det börjar ljusna lite. Svårt att säga var lagen står och en helgardering känns på sin plats. Vårt tips 1×2!

Match 3. Cardiff – Stoke (1x2)

Cardiff vann överraskande över Southampton borta senast efter en kämpainsats utan dess like. Stoke har fin form med 4 vinster på de 5 senaste men är ett av Premier League sämsta bortalag med endast 2 vinster den här säsongen på 17 försök. Därför måste vi ha med ettan på kupongen och vårt tips blir en helgardering även här på Stryktipset.

Match 4. Newcastle – Swansea (12)

Newcastle har fyra raka förluster och 0 gjorda mål på de matcherna. Swansea har ingen vidare form heller med endast 1 vinst på de 6 senaste matcherna. Båda lagen släpper in en hel del mål och vi chansar med att något av lagen vinner den här matchen. Vårt tips 12!

Match 5. West Ham – Crystal Palace (x)

Crystal Palace låg ett tag sist i tabellen under säsongen men en jättefin vår har gjort att man klättrat ända upp till 11:e plats i ligan. Fyra raka segrar där man bland annat slagit topplagen Chelsea och Everton. West Ham är starka hemma och väldigt fysiska i sitt spel. Vi tror på jämn match som slutar oavgjort. Vårt tips X!

Match 6. Barnsley – Leeds (12)

Leeds har gjort en märklig säsong. Man började bra för att sedan åka ner till 15:e plats. Därefter började man hitta formen och var ett tag uppe på kvalplats till Premier League för att sedan tappa formen igen och är nu tillbaka på 15:e plats. Svajigt värre med andra ord. Nu lyckades man vinna mot Blackpool senast hemma men dessförinnan hade man 5 raka förluster. Barnsley har ryckt upp sig lite på slutet och har en chans att hänga kvar om man tar poäng i de avslutande omgångarna. Barnsleys motiviation kommer vara stor här och vi väljer att spela 12.

Match 7. Middlesbrough – Millwall (1)

Middlesbrough har varit stabila bakåt hela säsongen. Nu verkar det som målskyttet lossnat lite framåt också som varit lagets dilemma. Det har gjort att man har fyra raka vinster och klättrat i tabellen. Hemma är man starka där man endast har 3 förluster den här säsongen. Millwall slåss för sin exsistens men man kommer tyvärr inte räcka till här. Middlesbrough har ett riktigt bra lag på papperet och vi spikar ettan!

Match 8. Nottingham – Birmingham (12)

Nottingham har vikande form. Birmingham spelar på samma sätt borta som hemma och det brukar leda till att antingen förlorar man eller så vinner man. Birmingham har 9 vinster, 2 oavgjorda och 10 förluster på bortaplan. Med tanke på Nottinghams form, ingen vinst på de 10 senaste så borde vi kanske välja att spela x2 här men vi chansar och tar med ettan på kupongen då man är helt ok hemma. Vårt tips 12!

Match 9. Watford – Ipswich (1x)

Två lag med bra form i mitten av tabellen i The Championship. Ipswich har fortfarande en bra chans att nå kval till Premier League men då gäller det att man fortsätter ta poäng på slutet i den stenhårda toppen. Watford är svårspelade hemma och vi tror att 1x räcker långt på kupongen. Vårt tips 1x!

Match 10. Bristol City – Notts County (1)

Obs: Matchen lottas: I lotturnan finns 10 ettor, 2 kryss och 4 tvåor.

Match 11. Chelsea – Sunderland (1)

Stryktipset säkraste match. För inte kan väl Chelsea slarva bort att ge sig själva chansen mot Liverpool i kommande omgång att spela om Premier League titeln. Vinner Chelsea sina fyra återstående matcher så vinner man ligan. Sunderland var nära att ta alla 3 poängen mot Manchester City senast men fick med sig ett oavgjort resultat vilket ändå var starkt. Chelsea har 15 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster på Stamford Bridge den här säsongen. Mourinho har aldrig förlorat med Chelsea hemma i Premier League under de säsonger som han har tränat laget. Vi spikar ettan!

Match 12. Everton – Manchester United (1x2)

En intressant match på flera plan. Everton är fortfarande med i jakten på en Champions League plats. David Moyes tränare i Manchester United möter sitt gamla gäng. Vem hade trott att United skulle ligga efter Everton i tabellen så här långt in på säsongen. Everton åkte oväntat på stryk mot Palace senast hemma men hade dessförinnan 6 raka vinster i ligan. Här kommer man vilja vinna över United till varje pris. Man vann över United på Old Trafford när lagen möttes där men det känns som United är lite mer stabila just nu och det här kan sluta lite hur som helst. Vi väljer att helgardera matchen på kupongen.

Match 13. Norwich – Liverpool (2)

Samma scenario som Chelsea har. Vinner Liverpool sina fyra sista matcher så står man som ligamästare. Man kan även kosta på sig att kryssa mot Chelsea när lagen möts. Men innan dess så ska man vinna över Norwich som kommer kriga för sitt liv för att hänga kvar i Premier League. Vi tippar tvåa här men ni som har några garderingar över på den svåra stryktipskupongen den här veckan så kan det vara bra att gardera med ett kryss. Liverpool har 10 raka segrar i ligan.

stryktips vecka 16

Kommentarer Stryktipset

Vi har valt att spela ett reducerat system för 144 kronor. Det bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar med 12 rättsgaranti. Är det 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

Veckans säkrast match på Stryktipset anser vi att Chelsea är hemma mot Sunderland.

Veckans skräll står Hull för hemma mot Arsenal

Observera att det är 9,5 miljoner i jackpot på Stryktipset den här veckan. Det kan bli fina slantar med andra ord även på 10 och 11 rätt.

Observera att match 10 lottas

Chelsea – Sunderland startar 18.30 på lördagen och två matcher spelas på söndagen. Everton – United och Norwich – Liverpool.

En härlig påskhelg att vänta med många härliga och viktiga matcher att följa. Dela gärna med er av era kommentarer om Stryktipset och dela gärna våra stryktipsförslag om ni anser att vi gör ett bra jobb.

 

Vi ses på Lördag igen!