Stryktipset vecka 17 innehåller flera intressanta matcher och det känns som att det kan bli en kul omgång på Lördag. Det ska bli spännande att se hur det går för United efter att man sparkat David Moyes i veckan. Många lag som har viktiga poäng att spela för i så väl botten som i toppen. Nu kör vi! Här följer veckans stryktipsförslag..

Tipset vecka 17, 2014, R-4-4-144

Match 1. Manchester United – Norwich (1)

Manchester United sparkade David Moyes i veckan och spekulationerna är i full gång vem som ska ta över. Tillfällig tränare blir Ryan Giggs som redan plockat in delar av Uniteds suveräna -92 gäng med bland annat Nicky Butt och Paul Scholes. Som vanligt när förändringar sker så brukar det vara en väckarklocka och Giggs lär ha respekten i omklädningsrummet. Jag tror vi får se ett frejdigt Manchester United. Norwich kommer tyvärr få svårt att ta poäng på Old Trafford och vi spikar ettan!

Match 2. Fulham – Hull (1x)

Vilktiga poäng står på spel för Fulham i bottenstriden. Hull är i princip klara men behöver några poäng till för att känna sig riktigt säkra. Fulham har 3 poäng upp till att klättra över nedflyttningsstrecket. Vi tror att Fulham är mest motiverade till att vinna den här matchen och 1x räcker långt på kupongen.

Match 3. Stoke – Tottenham (1x2)

Stoke har inte jättemycket att spela för mer den här säsongen men hemma är man trots allt riktigt starka där man endast har två förluster den här säsongen. Tottenham är ett av seriens bästa bortalag och jagar en Europa League plats. Svårt att säga hur motivationen är hos Stoke och därför känns en helgardering på sin plats. Vårt tips 1×2!

Match 4. Swansea – Aston Villa (1)

Aston Villa tog en viktig poäng hemma mot Southampton senast men kan inte känna sig säkra på spel i högsta divisionen nästa år än. Swansea blandar och ger och har inget jättebra facit hemma i år. Dock känns det som att man är bättre än Villa för tillfället. Det ryktas även om ett ägarbyte i Villa men inget klart än där. Kanske kommer en försäljning till sommaren. Villa i störst poängbehov men vi chansspikar ettan!

Match 5. West Bromwich – West Ham (1x2)

West Bromwich har kryssat en hel del hemma i år till skillnad mot förra säsongen då man radade upp vinster på hemmaplan. West Ham har gått rätt starkt på slutet men har inte så mycket att spela för då man i princip har säkrat kontraktet. West Brom har mest att spela för då man bara har 3 poäng ner till nedflyttningsstrecket men det känns som det här kan sluta lite hur som helst. Vårt tips 1×2

Match 6. Bournemouth – Nottingham (1x2)

Två jämna lag i toppen av tabellen och det är väldigt svårt att tippa utgången. En helgardering känns på sin plats och blir vårt tips.

Match 7. Charlton – Blackburn (1x2)

Bäst form på Blackburn som inte förlorat på de 6 senaste. Charlton har mest att spela för då man inte riktigt säkrat kontraktet än. Motiviation slår klass? Det får bli en helgardering på det!

Match 8. Derby – Watford (1x)

Derby har 5 vinster på de 6 senaste men ingen av matcherna har varit mot något riktigt topplag. Watford har haft helt okej form sista tiden med bara 1 förlust på de 6 senaste men det känns som 1x räcker långt här då Derby parkerar på en tredjeplats för närvarande och ser vassa ut inför kommande Premier League kval. Vårt tips 1x

Match 9. Doncaster – Reading (2)

Usel form på Doncaster och man ligger farligt nära nedflyttning. En oavgjord och 4 förluster på de 5 senaste talar sitt tydliga språk. Reading slåss om en kvalplats och lär vara grymt motiverade.

Match 10. Huddersfield – Leicester (12)

Leicester är klara vinnare av The Championship och frågan är hur motiverade man är att åka och spela borta mot Huddersfield. Alla vill slå vinnaren och det tror vi kan vara en morot för Huddersfield som inte har något att spela för. Hemmaplan borde motivera och därför tar vi med ettan på kupongen. Matchen bör garderas tidigt även om Leicester är favoriter. Vårt tips 12!

Match 11. Middlesbrough – Barnsley (1)

Svårtippat! Middlesbrough hade 4 raka vinster sen har man åkt på 2 raka förluster efter det. Man bör slå Barnsley hemma på Riverside Stadium.

Match 12. Queens Park Rangers – Millwall (1x)

Millwall har verkligen tagit sig i kragen. För några omgångar sen låg man sist i tabellen men har nu 6 raka utan förlust vilket gjort att man klättrat upp över nedflyttningsstrecket. Man borde ha en riktigt bra lagmoral i laget där man tror på varann. QPR är dock seriens nästbästa hemmalag där man endast har 2 förluster den här säsongen. Kanske kan Millwall kämpa till sig 1 poäng. Vårt tips 1x!

Match 13. Wigan – Blackpool (1)

Wigan jagar kvalplats till Premier League. Blackpool är för dåliga för tillfället och fixar  inte poäng här även om man kämpar för nytt kontrakt. Stryktipsets säkraste match? Vi spikar ettan!

Stryktipsförslag vecka 17Kommentarer Stryktipset

Stryktipset den här veckan bygger på samma system som vi kört den sista tiden. Det vill sägar R-4-4-144 med 12 rättsgaranti. Det innebär att det är minst 12 rätt på en utskriven rad om vi träffar 13 på ramen. Med reducerade system så får du fler antal garderingar till en mindre summa pengar än vad det normalt sätt hade kostat.

Veckans säkraste match är Wigan mot Blackpool i match 13.

Skrällen står Huddersfield för den här veckan som mycket väl kan vinna hemma mot ett omotiverat Leicester.

Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan.

United har ny tränare vilket kan ha positiv effekt. Räkna med risk för överkörning i match 1.

Hur spelar ni? Har ni någon het gardering till veckans omgång av Stryktipset?

Ja då ses vi på Lördag igen!