Ikväll har vi vänt blickarna till de lägre divisionerna där vi har lite extra kunskap kring lagen. Åbackarna BK är nykomlingar i Div 4 Östergötland Östra. Torstorps IF spelade för två säsonger sen i div 3 och har siktet inställt på att vinna serien. Laget har öst in mål på försäsongen och radat upp segrar där man bland annat slagt två stycken div 3 lag i form av Lindö FF och Assyriska. Läs gärna intervjun om Torstorps IF:s anfallsvapen i Folkbladet. I premiären slog Torstorps IF tillbaka en annan av toppkonkurrenterna Chile Unido med 5-1 hemma. Nu har man bortaplan där oddset 1.30 känns helt klart spelbart. Torstorp kommer med i princip samma trupp som man hade i premiären. Enda skillnaden i truppen är att forwarden Stefan Gustavsson ersätter mittfältaren Carl Moberg.

Åbackarna – Torstorp har matchstart 18.30 på Saltängen IP

Vi kommer spela Torstorps IF till 1.30 hos spelbolaget Nordicbet

odds div 4 östra östergötland

Det var ett speltips från de lägre divisionerna. Ryggar ni?