bet365

Ikväll ska det avgöras vilket av lagen Chelsea eller Atlético Madrid som gör Real Madrid sällskap i Champions League finalen 2014.

Chelsea vidare till CL-final ger 1.90

Mourinho och Chelsea sätter stopp för Atlético Madrid ikväll.

Speltips Chelsea – Atlético Madrid

Igår överraskade Real Madrid många med att fullständigt krossa Bayern München på deras egen hemmaplan Allianz Arena med hela 0-4!?! Ska det nu bli Chelsea som följer Real Madrid till finalen. Chelsea har också överraskat många genom att ta sig så här långt i årets Champions League och nu är man till och med väldigt nära en final! Första mötet mellan Atlético Madrid och Chelsea slutade oavgjort 0-0 vilket innebär att Chelsea nu ”endast” behöver vinna sin match hemma på Stamford Bridge ikväll. Svenskt Spel tror att Chelsea är tillräckligt starka och smarta där Mourinho blir trumfkortet för Chelsea. Mourinho har varit med så många gånger att ta sina lag långt i denna turnering och vunnit med ett flertal lag dessutom. Han vinner hjärnornas kamp med sin rutin helt enkelt. Vi spelar på att Chelsea tar sig vidare till CL-final vilket spelas till oddset 1.90 hos Unibet.