Den här omgången vecka 18 på Stryktipset känns otroligt svår. Det finns inte många säkra matcher att hämta! Många av matcherna kan sluta hur som helst och det är svårt att tippa utgången då flera av lagen inte har något att spela för heller. Men det gör inte Stryktipset tråkigare för det. Snarare tvärtom och det är dessutom jackpot med ca 9 miljoner i potten vilket lär leda till en riktigt fin utdelning för de som prickar in 12 eller 13 rätt! Här följer veckans stryktipsförslag..

Stryktipset vecka 18, 2014, R-4-4-144

Match 1. Everton – Manchester City (1x2)

Manchester City har guldet i egna händer och man kan vinna över Liverpool på målskillnad men då krävs seger i de 3 sista matcherna. Dock möter man ett av seriens bästa hemmalag i Everton som har 13 segrar, 3 oavgjorda och 2 förluster på Goodison Park. Det kommer med andra ord bli en tuff nöt för city att knäcka. Vi helgarderar!

Match 2. Aston Villa – Hull (x)

Kräftgång sista tiden för Villa. Endast i poäng på de 6 senaste matcherna! Nu har man endast 3 poäng ner till strecket och är farligt nära att åka ur. Aston Villa ska vara i Premier League och är ett klassiskt tipsextra lag. Hull som i princip har säkrat kontraktet har inte lika mycket att spela för och det känns som att båda lagen är nöjda med en poäng i den här drabbningen.  Vi spikar krysset!

Match 3. Manchester United – Sunderland (1)

Håller Giggseffekten i sig? 4-0 senast hemma mot Norwich efter managerbytet. Tror dock att man möter tuffare motstånd nu! Sunderland tog poäng borta mot city, sen vann man borta mot Chelsea på Stamford Bridge och därefter slog man Cardiff hemma med 4-0. Det har gjort att man har klättrat upp över nedflyttningsstrecket. Vi tror dock United vinner en hård drabbning i slutändan med uddamålet. Vi spikar ettan!

Match 4. Newcastle – Cardiff (1x2)

Newcastle har sämst form i hela ligan. 6 raka förluster! Cardiff har blandat och gett men kommer få svårt att säkra kontraktet. Vi väljer att helgardera matchen då den kan sluta lite hur som helst.

Match 5. Stoke – Fulham (1)

Fulham har kniven mot strupen och måste bärga någon 3 poängare i de två sista omgångarna för att ha en chans att hänga kvar. Man möter dock Stoke som är grymt starka hemma. Vi tror tyvärr inte att man räcker till här. Vi spikar ettan!

Match 6. Swansea – Southampton (1x2)

Två offensivt lagda lag som spelar liknande syn på hur man vill spela. Båda lagen försöker rulla mycket efter backen och när det klickar kan det bli riktigt bra. Det känns som det här är en öppen historia och att det kan sluta lite hur som helst. Vi väljer därför att helgardera!

Match 7. Crewe – Preston (1x2)

Endast en poäng ner till strecket för Crewe. Preston har säkrat playoff spel och inte lika mycket att spela för som Crewe. Därför väljer vi att helgardera även om det skiljer flera placeringar lagen emellan. Vårt tips helgardering!

Match 8. Milton Ke – Leyton (12)

Två lag som sällan kryssar när de möts. Båda har allt att vinna i det här läget och det lär inte sparas på offensiven. Vårt tips 12!

Match 9. Oldham – Notts Co (1)

Notts County är bedrövliga på bortaplan. 3 vinster, 2 oavgjorda och 17 förluster gör att man är indragna i bottenstriden. Formen är dock på uppåtgående men man kommer få svårt här mot Oldham som har 9 raka utan förlust. Vi spikar ettan!

Match 10. Peterborough – Port Vale (1)

Två jämna lag i toppen på tabellen.  Port Vale har inget att spela för och Peterborough kommer försöker vässa formen inför kommande kval. Vi spikar ettan!

Match 11. Swindon – Rotherham (12)

Två lag i toppen som gjort en helt okej säsong. Rotherham är klara för kval och Swindon har inget att spela för förutom hemmafansen. Svårt att se vilket håll det lutar åt. Vi chansar med 12!

Match 12. Brommapojkarna – Norrköping (x2)

Norrköping gjorde en riktigt bra första halvlek hemma mot Malmö FF senast men fick sig se besegrade med 1-2. Formen känns ändå bra! Brommapojkarna har inte övertygad inledningsvis och endast 2 poäng på 6 matcher. x2 räcker långt och blir vårt tips på stryktipset!

Match 13. Mjällby – Halmstad (1x)

Båda lagen har inlett svagt i Allsvenskan. Halmstad har 1-10 i målskillnad på bortaplan och 3 raka förluster inledningsvis. Mjällby har inte vunnit hemma än men kommer första vinsten nu? 1x räcker långt!

Gillar du odds och spel på tex Premier League så kan vi rekommendera Betsafe där du via Svenskt Spel får 300 % bonus som nu kund. Dvs sätter du in tex 200 kronor så får du 600 kronor extra och totalt 800 kronor på ditt spelkonto att tippa för.

stryktipsförslag vecka 18Kommentarer Stryktipset

Vårt stryktips bygger på 4 helgarderingar, 4 halvgarderingar och 5 säkra matcher för 144 kr med 12 rättsgaranti. Det innebär att det är minst 12 rätt på en rad om vi får 13 rätt på ramen.

Veckans säkraste match på Stryktipset tror vi att Oldham är hemma mot Notts County.

Skrällen tror vi Cardiff eller Everton står för!

Observera att det är ca 9 miljoner i jackpot på Stryktipset den här veckan. Räkna med bra utdelning!

Har ni några säkra matcher som ni tror på? Kommentera gärna!

Tycker ni att vi gör ett bra jobb så dela gärna våra stryktipsförslag på Facebook eller Twitter.

Vi ses på Lördag!