Tipset vecka 19, 2014, R-4-4-144

Match 1. Cardiff – Chelsea (2)

Inget av lagen har något att spela för. Chelsea kan mycket väl rotera rejält i sista matchen för säsongen och släppa fram lite unga talanger. Vi chansar med tvåan på kupongen även om den inte är säker. Vårt tips 2:a!

Match 2. Fulham – Crystal Palace (1x2)

En match som kan sluta lite hur som helst. Fulham spelar i The Championship nästa säsong. Svårt att veta hur motiverade lagen är. Krysset ligger nära till hands. Vi helgarderar!

Match 3. Hull – Everton (1x2)

Hull har inget att spela för medans 1 poäng räcker för Everton för att säkra en Europa League plats. Vi tar med helgardering på tipset då Hull är starka hemma men x2 räcker förmodligen långt.

Match 4. Liverpool – Newcastle (1)

Liverpool spelar om guldet. Det får bara inte hända att man tappar poäng här om nu West Ham skulle lyckas med att vinna på Etihad Stadium. Vi spikar ettan!

Match 5. Manchester City – West Ham (1)

City körde över Villa med 4-0 senast hemma och det är kanske lite bättre motstånd man möter här nu men det lär bli samma typ av match. City har guldet i egna händer och det enda som kan hindra dem från att ta det är dem själva. Kanske att det kan bli lite nerv i matchen om West Ham håller 0-0 till HT tex. Vi spikar ettan och gratulerar City till guldet!

Match 6. Norwich – Arsenal (2)

Arsenal har inget att spela för. Kvalplatsen till Champions Leauge är räddad. Kanske att man precis som Chelsea kommer ställa upp med en del unga spelare som ska få chansen. Norwich har trillat ur och vill förmodligen avsluta snyggt. Vi tror inte att det räcker och spikar tvåan.

Match 7. Southampton – Manchester United (1x2)

Här kan det faktiskt skrälla. Det flesta lagen känner att de kan slå United den här säsongen vilket man också vill göra. United släppte fram en del ynglingar sist vilka gjorde bra ifrån sig. Magkänslan säger att Southampton ställer upp med bästa laget och kan mycket väl vinna här. Vi helgarderar.

Match 8. Sunderland – Swansea (1x)

Vilken avslutning Sunderland har gjort på säsongen. Är man nöjda nu när man säkrat kontraktet? Nej vi tror man vill fortsätta visa fansen att man inte tillhör botten av tabellen och kommer därför göra allt för att minska avståndet till Swansea. 1x räcker långt och blir vårt tips.

Match 9. Tottenham – Aston Villa (1)

Villa kommer få det tufft här. Tottenham har en liten möjlighet att knipa kval till Europa League men då krävs att man vinner samtidigt som Everton tappar poäng. Det blir svårt för Villa att motivera sig här och vi spikar ettan!

Match 10. West Bromwich – Stoke (1x2)

En match mellan två lag som kan sluta lite hur som helst. Inget av lagen spelar någon höjdarfotboll utan det är mest långbollar och kriga som gäller. Vi väljer att helgardera.

Match 11. Gefle – Elfsborg (12)

Elfsborg har gått som tåget på sin hemmaplan men haft lite problem i bortaspelet. Det är aldrig lätt att åka upp till Gefle och spela och därför tar vi med ettan på kupongen. Vårt tips 12!

Match 12. Göteborg – Örebro (1)

IFK Göteborg har haft lite problem med målskyttet sista tiden och därför kryssat en hel del. Örebro har gjort det okej så här lång men vi tror inte att man får med sig några poäng i den här matchen. Säker etta!

Match 13. Kalmar FF – Norrköping (12)

Kalmar är svårslagna och obesegrade i de senaste 6 omgångarna. Norrköping blandar och ger. Ena stunden vinner man och andra förlorar man. Vet inte riktigt var vi har peking i år än. Vi chansar med 12 och hoppas på Norrköpingsskräll.

stryktipset vecka 19Kommentarer om Stryktipset

Det här är sista stryktipsförslaget för den här våren. Vi kommer tillbaka i höst igen med våra stryktipsförslag när Premier League drar igång.

Vårt Stryktips bygger på R-4-4-144 med 12 rättsgaranti. Det vill säga 4 halvgarderingar och 4 helgarderingar för 144 kronor.

Veckans säkraste match tror vi att Manchester City mot West Ham är.

Skrällen tror vi att Southampton kommer stå för.

Kul att det är hela 10 Premier League matcher på stryktipskupongen. Det hör inte till vanligheterna!

Observera att de flesta matcherna spelas på Söndag!

Har ni någon favorit på veckans kupong? Kommentera gärna!

Vi ses på Lördag-Söndag!