Vi minns väl alla Diego Armando Maradonas regelvidriga mål från Mexico VM 1986. Diego Armando Maradona gjorde mål med handen vilket han senare pratade om som ”Guds Hand”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u0zjx4MAHzk[/youtube]

Det här har förstås blivit en klassiker och snackis med åren. I samband med Fotbolls VM så erbjuder spelbolaget betsson ett udda speltips där man kan tippa på om ett hands-mål kommer bli godkänt i VM 2014.

Betsson erbjuder det här spelet till oddset 45.00

 

Svenskt Spels kommentar

Vi tror inte att det här kommer inträffa. Det ska i så fall vara i en tilltrasslad situation men nu på senare år när man även har målområdesdomare så ska det mycket till om det här udda spelet ska inträffa så vi anser att det inte finns något spelvärde i att ett hands-mål ska bli godkänt under VM!