26 dagar kvar till Fotbolls VM i Brasilien. Vi fortsätter på den inslagna vägen med specialspel inför mästeofrskapet! Vi vet att det kan hetta till av olika anledningar under en fotbollsmatch. Vad krävs för att någon av förbundskaptenerna ska bli uppvisade på läktaren. Ibland räcker det med en ful tackling från en motståndare eller en feldömd offside för att det ska brinna till i huvudet. Får man domaren emot sig under större delen av en match så kan det vara det som får bägaren att rinna över. Allra värst blir det när det gäller som mest. Bortdömda mål, uteblivna varningar eller ett felaktigt utdelat rött kort kan vara orsaker som gör att en tränare helt tappar fattningen. Betsson erbjuder spel på om en fotbollstränare för något land kommer att bli utvisad under Fotbolls VM.

odds utvisad tränare

 

Vi tror dock att tränarna kommer hålla sig kalla i VM och att det här inte kommer inträffa! Därför kommer vi avstå spel. Men ibland är det som vi tidigare nämnt de små händelserna som kan få en tränare att tappa fattningen. Här kan ni se hur Arsene Wenger blir utvisad efter att ha sparkat iväg en vattenflaska. Orsaken, ja en offsidesituation och ett uteblivet mål.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mo_Ke6iKkak[/youtube]

Svenskt Spel kommer hitta flera specialspel fram till VM! Uppe i menyn hittar ni alla våra speciella spel inför mästerskapet.