Det flesta av oss känner till händelsen som hände mot Chelsea när Luiz Suares bet Branislav Ivanovic i armen. Faktum är att det hänt en gång tidigare i Holland under match. Då var det Otman Bakkal som blev biten i halsen av Uruguayanen. Nu går spelbolaget Betsafe ut med att man kan tippa på om Luis Suares kommer att bita någon spelare under Fotbolls VM i Brasilien. Oddset för detta är hela 175 gånger pengarna. Det är inte särskilt troligt att det kommer att hända med oddset är riktigt högt och ger 875 kr tillbaka på en spelad 5-krona. Vi tror dock inte att det här kommer kunna ske med all den kritik som spelaren fått sen tidigare och med tanke på att han skött sig hela den här säsongen i Liverpool ( i alla fall när det gäller att bitas).

Vill du spela på om Luis Suarez kommer att bita någon under VM så kan du göra det hos Betsafe

luis suarez bita spelare i vm odds

Här är mötet med Chelsea då Luis Suarez biter Branislav Ivanovic i armen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GopdzPxE2gk[/youtube]

Här är matchen i Holland då Otman Bakkal blir biten i halsen av Luis Suarez.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=na3jBn2jdS0[/youtube]

 

Här kan du läsa om alla våra speciella speltips under Fotbolls VM