Det här låter som ett väldigt konstigt speltips! Faktum är att det har inträffat och det är inte bara så att en badboll vistats på planen utan den har verkligen orsakat ett mål genom att ändra riktning på fotbollen. I matchen mellan Sunderland och Liverpool 2009 var det en Liverpool supporter som kastade in en badboll på planen och det skulle få oväntad negativ effekt för det egna laget. Sunderlands Darren Bent avlossade ett skott mot José Reina i Liverpoolmålet och bollen ändra riktning när den träffar badbollen vilket leder till vinst för Sunderland. Kanske är det här det märkligaste Premier League målet i historien.

Tror du en badboll kommer störa en match i VM?

Det roliga är att spelbolaget betsson erbjuder spel på om en badboll kommer störa en fotbollsmatch i VM. Vi har tidigare pratat om en hel del udda speltips och specialtips inför fotbolls VM i Brasilien. Men det här är kanske ett av det mest udda och lär förmodligen inte inträffa. Vi tror in att en badboll kommer störa någon fotbollsmatch i VM till oddset 45.00 hos betsson. Så vi avstår att spela på den här fotbollsspecialen..

badboll i fotboll odds

Här kan ni se händelsen med badbollen i matchen mellan Sunderland och Liverpool 2o09. Det är kul att man faktiskt fångat på film vem som skickar in badbollen på planen!