Ikväll smäller det, Brasilien Kroatien! Som man har väntat på sommarens stora fotbollsfest. Vi kommer leverera speltips på löpande band under VM så bara att hänga på reken! Brasilien är favoriter att vinna fotbolls VM och de kan mycket väl göra det. Dock är vi inte så säkra på att man kommer köra över motståndet i öppningsmatchen mot Kroatien.

Kroatien har ett riktigt bra lag för tillfället och har allt att vinna i den här matchen. Pressen ligger på Brasilien och frågan är om Maracana stadion med kapacitet för 96.000 åskådare står kvar vid en förlust. Öppningsmatchen i ett VM brukar framförallt handla om att inte förlora så därför tror vi att ett kryss kan ligga nära till hands. Räkna med att Kroatien är nöjda med ett oavgjort resultat. Vi tror därför att man kommer försöka stänga matchen som de flesta lag kommer behöva göra i det här VM:et mot Brasilien.

Brasilien Kroatien speltyp och tips

Vi såg att Brasilien hade problem med Serbien i sista träningsmatchen inför VM. Därför har vi valt speltypen antal mål över/under i den här matchen. Vi tror att matchen mellan Brasilien och Kroatien antingen slutar 2-0, 1-1, 1-0 eller 0-0 och därför kommer vi spela på under 2,5 mål i matchen till oddset 1.75 hos bet365

brasilien kroatien odds

Bet365 är garanterat det bästa spelbolaget att hålla till på under VM. Dock kan du säkert hitta bättre odds hos andra spelbolag för vissa matcher eller speltyper men när det gäller livebetting under matcherna så är bet365 oslagbart och bäst i branschen.

Enligt statistiken så har VM-premiären ofta varit målfattig. Backar vi bandet och kollar resultatet VM-premiärer bakåt i tiden till Englands VM 1966 så har öppningsmatcherna slutat såhär.

England 1966
England–Uruguay 0–0
Mexiko 1970
Mexiko–Sovjet 0–0
Tyskland 1974
Brasilien–Jugosl. 0–0
Argentina 1978
Västtyskland–Polen 0–0
Spanien 1982
Argentina–Belgien 0–1
Mexiko 1986
Bulgarien–Italien 1–1
Italien 1990
Argentina–Kamerun 0–1
USA 1994
Tyskland–Bolivia 1–0
Frankrike 1998
Brasilien–Skottland 2–1
Japan/Sydk. 2002
Frankrike–Senegal 0–1
Tyskland 2006
Tyskland–Costa R. 4–2
Sydafrika 2010
Sydafrika–Mexiko 1–1

Matchstart och TV-kanal Brasilien Kroatien

Brasilien – Kroatien har matchstart 22.00 ikväll och visas av tv kanalen SVT1. Alla världens hörn kommer riktas mot Brasilien ikväll och den brasilianska nationalsången är svår att sjunga med i men man får rysningar i hela kroppen av den. Såhär lät det i Confederations Cup i finalen mellan Brasilien och Spanien 2013.

Ungefär 4 min in i klippet tar den brasilianska nationalsången vid! Måste ses..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DWlDX7XYVo0[/youtube]