Hej,

VM-festen startar ikväll med med mötet Brasilien-Kroatien. Detta är den första av totalt 48 gruppspelsmatcher vi har framför oss de kommande veckorna och det känns helt underbart att det är igång. Bolagen bjuder på ett extra brett utbud under på VM-matcherna och en hel del intressanta objekt finns att hitta. Jag kommer att lämna speltips och analyser här på Svenskt Spel så gott som dagligen under hela VM. Häng på!

168637095RM00140_Brazil_v_M_crop_north

Matchstart 22:00 i SVT

När matchen blåses igång ikväll kl 22:00 (svensk tid) är pressen extra stor på brasilianska landslaget. Man är alltid en av storfavoriterna till titeln och nu när man dessutom agerar värdnation uppstår  frågan hur man ska tackla den enorma press som uppstått. Kroatien står för motståndet och anfallaren Ivica Olics kommentar inför öppningsmatchen var bland annat att ”Brasilien är perfekta för oss att möta första matchen, vi spelar utan press och hoppas kunna ställa till med en rejäl oreda”.

Jag tror nyckeln i matchens utveckling ligger i de första 20 minuterna, under vilka Brasilien alltid gasar på 110% och lite till. Kan således kroaterna hålla tätt under inledningen har man förmodligen en god chans att överraska. Om man inte lyckas, kan det mycket väl sluta med 3-0, 4-0 som de flesta förväntar sig. Samtidigt får vi inte glömma bort de kvalitéer det kroatiska laget besitter i framförallt spelare som Rakitic och Modric på mittfältet. Mandzukic är tyvärr avstängd.

Förutsättningarna till en spännande matchbild med många målchanser och underhållande fotboll finns helt klart. Jag går in på följande spel:

Över 2,5 mål i matchen spelas med 3/5 units till höga 2,06

Brasilien över 1,5 mål spelas med 5/5 units till 1,44 

Bollen att träffa målramen testas med 2/5 units till 1,95

Spelen är placerade hos Betsafe!

 

På återhörande under morgondagen med fler spel!