Vilken galen match det blev igår! En supergiftig offensiv straffade Spanien hela fem gånger om när Holland alltså slog spanien med 5-1. Asian-spelet över 2 mål till hela 1,80 var enligt mig ett av de mest spelvärda dragen så här långt i år, med tanke på void (insatsen tillbaka) vid exakt två mål. Trots Hollands fem mål i matchen skapade man inte mer än en enda hörna som dessutom kom i slutskedet av matchen. Iskallt spel således, ber om ursäkt för den. Idag är det nya tag och jag tror väldigt mycket på att Uruguay löser sin uppgift idag mot Costa Rica. Vi erbjuds även ett skyhögt odds i den sena matchen Italien-England.

Uruguay, ett av mina favoritlag i VM, gör ikväll entré och Costa Rica står alltså för motståndet. Här är det klasskillnad på de flesta positionerna lagen emellan och nu vill jag inte överdriva, men jag tror Uruguay blir alltför tunga att möta för Costa Rica som i mina ögon ska ha alla gudar som någonsin skapats av människan på sin sida för att orka stå emot i 90 minuter. Tänkbar startelva:

Avspark 21:00 i TV4

Avspark 21:00 i TV4

Muslera

Pereira, Godín, Lugano, Caceres

Stuani, Rios, Perez, Rodriguez

Forlan, Cavani

Ingen Luis Suárez alltså, som med all förmodan lär starta på bänken då han fortfarande inte anses vara 100% frisk. Ett avbräck såklart, men jag har fullt förtroende för laget ändå. Två stabila mittbackar och passningsskickliga mittfältare ska bädda för Cavanis ”målnäsa” och Forlans mäktiga avslut. Fasta situationer är också en styrka.

Även om eventuella premiärnerver hägrar hos Uruguay finns kvalitet nog att göra processen relativt kort mot gruppens ”slagpåse” Costa Rica. Får man in 1-0 är jag övertygad om att man bara öser på hela vägen och får den start man behöver i en grupp där man ska möta både Italien och England.

Jag går in på ännu ett spel hämtat från Asian-Marknaden, Asian -1. Skulle Uruguay alltså vinna matchen med endast ett måls marginal får man insatsen tillbaka. Det känns mycket tryggt då jag vet att laget kommer att satsa fullt för att få en bra målskillnad som kan bli högst avgörande i denna svåra grupp.

Klicka här för att spela Uruguay asian -1 till 1.825!

Klicka här för att spela Uruguay över 1,5 mål till 1,74! 

Slutligen finns ett oemotståndligt odds i England-Italien. Över 2,5 mål står i hela 2,90! Obegripligt högt odds med ett enormt spelvärde. Det höga oddset hittar du här hos betsafe.

Fler spel kommer som vanligt under morgondagen. Ha en bra dag!