Ikväll är det dags för en riktigt toppmatch i VM med många lirare. Tyskland möter Portugal med matchstart 18.00 och visas av tv kanalen SVT2. Frågan många ställer sig är vem som ska göra målen för den tyska lagmaskinen. Jag har haft lite samma känsla inför de senaste stora mästerskapen men det har alltid visat sig att Tyskland som landslag levererar. Kommer försvaret få stopp på Cristiano Ronaldo? Båda lagen har sådan offensiva kvaliteter och det bäddar för dagens speltips. Det vi har sätt hittills ifrån VM är att det inte är något lag som parkerat bussen än utan det har varit en härlig offensiv fotboll i alla matcher hittills.

Speltips Tyskland – Portugal

Vi kommer spela på att båda lagen gör mål i matchen.

Odds på detta hos spelbolagen när vårt speltips skrevs.

Bet365 – 1.61

Betsafe – 1.63

Betsson – 1.60

Nordicbet – 1.60

Unibet – 1.70

Vi kommer lämna in vårt spel hos bet365 som är världens bästa spelbolag när det gäller livebetting. Vi kommer livebetta på matchen och håller därför till hos bet365 under VM även om de inte har högst odds för det här speltipset.

odds tyskland portugal

Alla våra speltips inför VM kan ni läsa mer om här

Hur tippar ni ikväll? Kommentera gärna!