Ber om ursäkt för utebliven rek under gårdagen, spelvärdet på tilltänkta odds försvann sakteliga och jag avstod helt. Uruguay stod för sitt största svek i VM historien och förstörde i samma veva två spel på grund av sin nonchalans i kombination med ett väldigt överpresterande Costa Rica. Som plåster på såren kändes det såklart skönt att överspelet i Italien-England satt till sjuka 2,90 redan efter 55 minuter. Alla matcher utom en (!) har slutat med minst tre mål så här långt i VM, och jag ser värde i ytterligare överspel denna gång.

Ghana-USA står för dagens ”nattmatch” när de två gör entré i turneringen. Afrikanerna är förhandsfavorit vilket känns befogat, även om jag vill påstå att USA mycket väl kan streta emot och förhoppningsvis bjuda på trevliga överraskningar i form av mål.

676x380

23:55 i SVT bjuds vi på dans

Kwarasey  

Afful, Boye, Mensah, Muntari

A Ayew, Boateng,

Asamoah, Essien, J Ayew

Gyan

Ghana har i denna förmodade startelva ett fysiskt starkt mittfält och likaså kraft i sitt anfallspel. Däremot känns defensiven och då i synnerhet backlinjen betydligt mer tveksam. Detta är i mina ögon lagets stora svaghet och kan mycket väl bli kännbart mot ett USA som har liknande brister. På topp hos det amerikanska laget finner vi spelare som Dempsey och Altidore, inga världsspelare direkt, men utgör helt klart ett hot mot ett lag som Ghana.

Ghana är ett bättre lag och jag ger laget goda chanser att ”hitta nätet” både en och två gånger om. Samtidigt litar jag som sagt inte på deras defensiv och tittar man på oddssättningen finns det helt klart spelvärde. Slutresultatet 2-1 ligger närmast till hands för mig.  Jag går in.

Klicka här för att spela över 2,5 mål till 1,98!

Klicka här för att spela Ghana över 1,5 mål till höga 2,60!

Missa inte heller dagens stormatch Tyskland-Portugal kl 18:00. Odds till den matchen finner du bäst hos bet365 och betsafe.

Ha en fortsatt trevlig kväll!