Jag skrev 2-1 till Ghana igår. Det slutade 2-1 till USA efter en galen avslutning. Afrikanerna hade inte riktigt skärpan för att göra två mål igår till 2,60, men överspelet satt till 1,98. Nu är det återigen dags för Brasilien att spänna musklerna och säkra avancemang.

Mexico var bra i sin öppningsmatch mot Kamerun och trots att man fick två mål felaktigt bortdömda för offside vann man rättvist med 1-0. Det var en mycket viktig seger eftersom man annars hade varit tvungna att ta poäng mot Brasilien ikväll för att ha en god chans att gå vidare från gruppspelet. Ingen förväntar sig således något av detta Mexico ikväll och det känns högst sannolikt att man främst försöker ”hålla ner” siffrorna inför den avgörande matchen mot Kroatien.

2113323_full-lnd

Avspark 21:00 i TV4

Omställningar med giftige Giovani dos Santos längst fram lär bli lagets melodi i offensiven, vilket såklart inte får underskattas. Även om Mexico faktiskt är ett duktigt fotbollslag har jag svårt att se hur laget ska orka stå emot Brasilien som jag tror lägger i en extra växel och gör processen kort. Misstagen från matchen mot Kroatien lär inte upprepas och nervositeten som emellanåt blev påtaglig ska vara så gott som borta nu.

Väljer asian-marknaden och spelet som ger oss halva insatsen tillbaka om Brasilien endast vinner med ett mål. Full vinst om laget vinner med två mål eller fler. 2-0 eller 3-1 känns mycket troligt. Chanser och avslut på mål lär det bli gott om iallafall och går även in med mindre insats på ett specialspel där spelvärde infinner sig.

Klicka här för att spela Brasilien asian -1, -1.5 till 1.775!

Klicka här för att spela ”ramträff” – bollen att träffa ribban eller stolpen- till 1,90!

Ha en fortsatt trevlig dag och på återhörande imorgon med fler spel. Missa inte heller Belgien som idag inleder turneringen mot Algeriet, bäst odds som vanligt hos betsafe och bet365!