Idag är det återigen dags för favoriten i turneringen att göra avtramp. Nu kan man spela utan press i mötet med Mexiko. Mexiko som gjorde det mycket bra mot Kamerun behöver inte känna sig tvingade att ta poäng här utan har ändå en bra chans att gå vidare i och med öppningssegern mot Kamerun. Brasilien har av hävd haft väldigt svårt mot Mexiko och därför kommer vi välja en annan typ av spel ikväll på den här matchen. I och med att lagen kan spela relativt avslappnat så tror vi på mycket chanser och därav kommer det bli en hel del hörnor i matchen. Det känns som det är två tekniskt skickliga lag med många offensiva kvaliteter som kommer komma runt på kanterna. Därför har vi valt att kalla dagens rek för den offensiva reken som innebär mycket hörnor!

Därför kommer vi spela på att det blir mer än 10 hörnor i matchen till oddset 2.05 hos bet365 – världens bästa spelbolag när det gäller odds och livebetting. Att det blir mer än 10 hörnor känns mycket troligt och det kommer spelas till medelinsats!

brasilien mexiko hörnor

liveodds brasilien mexiko Vill du spela på Brasilien – Mexiko men inte hinner göra detta till matchstart som är 21.00 så har du alla möjligheter att spela live när matchen pågår. Bet365 klassas som världens bästa spelbolag när det gäller marknader och utbud under matcherna. Att spela live tillför ytterligare en spänning i matchen och du kan spela på allt från nästa målskytt i matchen till vem som blir varnad eller får kommande hörna.

Brasilien Mexiko har 127 extra spel före matchstart och flera av dem kommer du kunna spela på live när matchen pågår. Hela tiden kommer oddsen att uppdateras löpande beroende på hur matchen utvecklas.

Här kan du spela hos bet365 Live

Brasilien Mexiko har matchstart 21.00 och visas TV4