Mycket dåliga resultat i gårdagens match Brasilien-Mexico. Jag är väldigt besviken på Brasilien som faktiskt känns uddlösa i sitt spel med medelmåttiga inlägg på en väldigt trött man vid namn Fred. Mexico stod upp väl, kontrade vid rätt tillfällen och kunde mycket väl ha tagit alla tre poäng. Idag tror jag mycket på Spanien som tar sig an Chile i en ödesmatch. Kortare rek denna gång.

Mot Holland förlorade man med 5-1, men man ska inte fokusera för mycket på siffrorna i det här fallet. David Silva borde ha gjort 2-0 efter en halvtimme. Istället gör van Persie kanske sitt livs mål och Casillas borde ha haft frispark när Holland gjorde 2-1. Sedan rann det iväg på ett mycket märkligt vis som knappast lär återupprepas.

Dags att resa sig nu! 21:00 i TV4

Avspark 21:00 i TV4

Jag ser ingen mening med att skriva en ingående beskrivning av det spanska laget och hur de ska lösa tre poäng i afton, vi vet alla vad de är kapabla till. Viktigast ändå blir att inte ge de fartfyllda chilenarna ytor att ställa om på. Noggrannhet och effektivitet och för en gångs skull ett rakare spel i djupled på Diego Costa blir nyckeln.

Man är ett bättre lag än Chile och jag har väldigt svårt att se hur man ska vika ner sig nu när det gäller som mest. Det ska inte vara några konstigheter. Maxspel på ettan och hög insats på asian spelet som ger oss pengarna tillbaka vid spansk uddamålsseger.

Högst odds på Spanien hittar du här till 1,65!

Jag spelar Spanien asian -1 till 2.00 här!

Fler spel som vanligt under morgondagen. Trevlig kväll, spelvänner!