Messi gör mål igen för sitt Argentina

Messi visade fin form i Argentinas öppningsmatch i Fotbolls-VM mot Bosnien och gjorde ett av målen i 2-1 vinsten. Ikväll kl. 18.00 är det ny match som gäller och den här gången möter man ett oerhört defensivt spelande Iran som i sin första match lyckades få oavgjort 0-0 mot Nigeria trots att man knappt fick låna bollen. Iran kommer knappast få låna bollen mycket mer i den här matchen mot Argentina som är en av förhandsfavoriterna till VM-titeln. Vi på Svenskt Spel är övertygade om att Messi kommer få ett antal heta målchanser i matchen och i sin nuvarande fina form kommer han definitivt inte försitta möjligheten att göra mål.

Vårt spel i matchen Argentina – Iran läggs på att Messi gör minst ett mål till oddset 1,58 hos Unibet. För den lite mer riskbenägna spelaren lockar säkert att spela på Messi som tvåmålsskytt i matchen till fina oddset 2,55.

Messi mot Bosnien

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G_t6Hkd4T6Y[/youtube]