belgiens landslag fotbollBelgien har ett extremt bra lag med idel världsstjärnor i startelvan. Belgien är inte mycket större än Sverige till antalet invånare och här bör man titta och ta till sig av hur man går tillväga i Belgien för att få fram talanger. Kanske att vi kan lära oss något. Nu var det visserligen väldigt länge sedan Belgien hade ett sådant bra lag som man idag men intressant att man fått fram så många världsspelare som är tongivande i sina respektive klubblag. Vi såg att man hade ett rejält spelövertag i den första omgången mot Algeriet som tillslut fick se sig  besegrade. Nu möter man Ryssland och det vi med säkerhet vet är att Ryssland inte kommer spela ett lika lågt försvarsspel som Algeriet gjorde. Ryssland har tidigare varit kända för sitt snabba omställningsspel och det kan bli så att vi får se en öppen och underhållande match med två lag som spelar offensiv fotboll.

Belgien – Ryssland mer än 2,5 mål

Vårt speltips för kvällen är att det kommer bli målrikt. Lukaku har inte nätat än och förhoppningsvis kommer han att göra det ikväll. Vi kommer lämna in att det blir mer än 2 mål i matchen hos spelbolaget bet365 till oddset  2.35

Spelet kommer synas med medelinsats. Bet365 erbjuder  Straffgaranti, vilket innebär att om ditt lag åker ut på straffar så får du pengarna tillbaka. Fungerar även som liveodds ända fram till finalen 13 juli.

Hur spelar ni ikväll? Kommentera gärna!