Elfenbenskusten var bättre än Colombia och var nära att hämta in ett 0-2 underläge men fick se sig besegrade. Colombia slog Grekland med 3-0 i den första gruppspelsomgången och med det laget som Elfenbenskusten har på papperet, fullt av stjärnor så kommer man lösa det här mot Grekland. Tiote, Yaya Toure, Gervinho, Bony, Kalou, Drogba för att nämna några och listan kan göras lång på lirare i det Afrikanska laget. Grekland har inte rosat marknaden detta VM och därför känns oddset 2.00 helt fantastiskt bra. Kostas Katsouranis är avstängd för Grekland efter 2 gula kort senast mot Japan.

Hos bet365 erbjuder man 130 extraspel på Elfenbenskusten – Colombia.

Vi kommer spela på en rak tvåa 2.00 på Elfenbenskusten till hög insats hos spelbolaget bet365

odds grekland elfenbenskusten

 

Hur spelar ni ikväll? Kommentera gärna..