Vi minns väl vilket liv det blev när Sverige mötte Danmark i den sista gruppspelsomgången i EM-slutspelet i Portugal 2004. Resultatet 2-2 skulle ta de båda nordiska länderna till kvartsfinal och just 2-2 blev slutresultatet vilket innebar att Italien fick respass direkt i gruppspelet precis som i årets stora VM turnering. Ikväll möts Tyskland och USA och ett oavgjort resultat skulle innebära att båda lagen tar sig till kvartsfinal. Det som gör det ännu mera intressant är att Jürgen Klinsmann tränar USA vilket lär leda till spekulationer om uppgjord match. Vi som såg matchen mellan Sverige och Danmark 2004 kan bara konstatera efter de mål som blev att det inte var en uppgjord match. Däremot spelade båda lagen bara av matchen vid ställningen 2-2 när det var 5 min kvar vilket man måste ha fullförståelse för.

Vi kommer tippa krysset till oddset 3.30 hos spelbolaget bet365

tyskland usa odds

 

Hur tror ni matchen slutar?