Ja, att Brasilien – Chile blev en målfest och att vi samtidigt kanske fått bevittna Fotbolls-VM:s snyggaste mål hoppas vi kunna få säga efter att domaren blåser av matchen ca kl. 19:45 ikväll. Matchen börjar 18:00.

Över 2,5 mål i matchen Brasilien – Chile

Brasilien - Chile blev en målfest

Chile har överraskat många så här långt i Fotbolls-VM och gick vidare som två ifrån sin grupp där Holland stod som gruppsegrare. Man klarade av att slå ut såväl Spanien som Australien när gruppspelet var över och ska nu alltså få spela mot kanske den allra tuffaste motståndaren som går att spela detta Fotbolls-VM, nämligen värdnationen tillika favoriten Brasilien.

Chiles största stjärna Alexis Sanchez vill nog gärna vara med och föra Chile vidare till deras största framgång någonsin i fotbollssammanhang samtidigt som Brasilien säkerligen inte släpper fokus och kommer med full fokus på matchen mot Chile. Neymar har startat VM formidabelt och målskyttet lossnade redan första matchen, nu jagar han skyttetiteln i årets världsmästerskap. 

Det här är en match mellan två anfallsglada gäng och är duktiga på kontringar. Brasilien kommer föra spelet och det kommer bli en hel del målchanser åt båda håll. Flera av chanserna är vi övertygade om kommer resultera i mål. Vårt spel sätter vi på att det blir över 2,5 mål i matchen mellan Brasilien – Chile till oddset 1,65 hos bet365.

 

Halvtidserbjudande med 5 gratisspinn!

Missa inte heller Betsafe:s erbjudande där du i halvtidsvilan kl. 18:45 får 5 gratisspinn på spelautomaten Twin Spin!

Är du ny spelare hos Betsafe får du dessutom 10 gratisspinn på spelautomaten Mega Fortune och 300% välkomstbonus på insatt kapital när du registrerar konto.

BrasilienChile