Fotbolls VM har verkligen levererat såhär långt när det gäller snygga mål, spänning och dramatik. Vi har till och med fått se en del skrällar och även några stora nationer som fått lämna turneringen tidigt. Tyskland kommer med största sannolikhet fixa en kvartsfinalplats ikväll mot Algeriet. Oddset är lite lågt på tyskarna.

frankrike nigera oddsKvällens speltips i Fotbolls VM

Det är två härligt offensiva lag som möts i åttondelsfinalen mellan Frankrike och Nigeria. Frankrike har i tidigare mästerskap kantats av interna stridigheter och haft en del turbulens i truppen. Men i årets mästerskap verkar det vara bättre harmoni än på länge i laget. Man har dessutom en formtoppad striker i form av David Trezeguet (3 mål hittills). Nigeria har sett giftiga ut framåt men har haft lite problem med defensiven. Det lutar åt Frankrike i den här matchen efter 7 poäng i gruppen. Sista gruppspelsmatchen hade man även chansen att vila lite spelare. Nigeria har fått slita för att nå åttondelsfinalen. Vi har hittat ett mycket bra speltips som vi tror på och det är att båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos spelbolaget bet365.

Reken synar vi till medelinsats och det är inte omöjligt att vi får se ytterligare en straffsparksläggning ikväll. Frankrike Nigeria har matchstart 18.00 och visas av tv kanalen SVT2.

Bet365 – erbjuder straffgaranti, vilket innebär att om ditt lag åker ut på straffar så får du pengarna tillbaka. Fungerar även som liveodds ända fram till finalen 13 juli. bet365 klassas som världens bästa spelbolag när det gäller odds och livebetting och vi kan bara hålla med! Stor skillnad om man jämför med tex Svenska Spels utbud..

Hur tippar ni ikväll?