Argentina vinner och Messi gör mål

Argentina möter Schweiz i åttondelsfinal ikväll kl. 18.00 och vi spelar på vinst för Argentina och att Leo Messi gör mål ännu en gång i detta VM. Argentina är en av huvudfavoriterna till VM-guldet och så länge Messi är i form och producerar mål känns det som det blir svårt att stoppa argentinarnas framfart i mästerskapet.

Messi och Argentina i bra form

Svenskt Spel har tidigare levererat speltips med Messi som målskytt och vi ser ingen anledning till att inte göra det igen. Schweiz är ett bra lag och ska definitivt inte underskattas men det tror vi heller inte att Argentina gör. VM i Brasilien är så nära Argentinas hemmaplan man kan komma och Sydamerikanskt klimat ger Argentina en stor fördel. Laget är i god form, har viktigaste spelarna tillgängliga och Messi är i målform. Allt pekar med andra ord på Argentinsk vinst. Särskilt när Messi gör mål som han återigen kommer göra ikväll!

Våra spel:

Argentina vinner till oddset 1,53 hos bet365

Messi gör mål i matchen till oddset 1,72 hos bet365