Det ser hemmabetonat ut på veckans stryktipskupong så frågan är bara var skrällarna kommer? Vi har en härlig toppmatch att se fram emot mellan Everton och Arsenal. Här följer veckans stryktipsförslag.

Stryktipset vecka 34, 2014, R-4-4-144

Match 1. Everton – Arsenal (1x2)

Everton kryssade borta mot Leicester i Premiären efter att ha tappat ledningen två gånger om. Arsenal gick en hård batalj borta mot Besiktas i Champions League kvalet i veckan. Returmöte väntar på tisdag vilket kan innebära att Wenger vilar några spelare. En helgardering känns därför på sin plats men med lite fördel för hemmalaget!

Match 2. Chelsea – Leicester (1)

Chelsea har gjort ett riktigt bra transferfönster och ser riktigt starka ut i år. Hemma på Stamford Bridge är man svårslagna och det ska mycket till om nykomlingen Leicester ska få med sig några poäng. Costa och Fabregas har höjt Chelsea den här säsongen och kanske får vi även se Luiz göra debut i Premier League på Lördag. Chelseas trupp är skadefri! Chelsea vinner förmodligen med ett par mål och ettan känns säker. Veckans bank!

Match 3. Crystal Palace – West Ham (1x2)

Båda lagen förlorade premiären. Palace var dock nära att knipa en poäng borta mot Arsenal vilket var starkt. Hemma var man helt ok förra säsongen och det lutar åt en etta här. West Ham förlorade sin premiär lite oturligt då man var bättre en Tottenham långa stunder och bland annat brände en straff. Vi chansar på helgardering och hoppas på lite skräll.

Match 4. Southampton – West Bromwich (1)

Southampton stod upp bra på Anfield senast mot Liverpool och bör vinna här. West Brom såg röriga ut i sin premiär hemma mot Sunderland där man med flyt fick med sig en poäng. Vi spikar ettan!

Match 5. Swansea – Burnley (x)

Swansea fick en kanonstart i ligan genom att bortaslå Manchester United med 2-1. Burnley förlorade hemma mot Chelsea med 3-1 men såg annars helt ok ut. Räkna med att man går för en poäng här och kommer ligga på rätt sida och kriga. Swansea som för mig är ett kontringslag kommer få det betydligt svårare här när man nu ska föra spelet. Vi chansar på kryss.

Match 6. Blackburn – Bournemouth (1x)

Blackburn har ambitionen att vara med och slåss om en kvalplats till Premier League, dvs sluta bland de 6 bästa när säsongen är över. Då måste man höja sig ett par snäpp och nu har man en tuff motståndare i Bournemouth som gjort en fin försäsong och inlett The Championship med två vinster och en förlust. 1x bör ändå räcka långt här.

Match 7. Brighton – Bolton (1)

Brighton ser stabila ut och har inlett säsongen bra. Bolton har släppt in en hel del mål där forwarden Jermaine Beckford inte alls levt upp till förväntningarna. Han har börjat på bänken i de 3 senaste matcherna. Man måste dock till att börja med få ordning på försvaret men vi ser inte att man får med sig några poäng borta mot Brighton.

Match 8. Derby – Fulham (1x2)

Två bra lag men vad har hänt med Fulham. Två raka förluster är nog inte vad Fulhams tränare Felix Magath räknat med. Visst säsongen är lång men det gäller att inte halka efter från början om man ska vara med och slåss om Premier League platserna. Derby har gjort en bra försäsong men blandat och gett i inledningen av serien och det gör att den här matchen känns öppen. Vi helgarderar!

Match 9. Middlesbrough – Sheffield Wednesday (1)

Middlesbrough avslutade säsongen helt okej förra året men var alldeles för långt efter från början. Nu möter man ett målsnålt spelande Sheffield Wednesday. Hemma på Riverside Stadium är man starka och vi tror att man lyckas ta 3 poäng tillslut efter en jämn tillställning här. Vi chansspikar ettan men en gardering är nog på sin plats för den som har råd.

Match 10. Nottingham – Reading (1x2)

Bra försäsong och bra inledning av serien för Nottingham. Man toppar tabellen efter 3 omgångar och målet är glasklart. Man ska vara med där uppe och slåss om platserna för direktuppflyttning till Premier League. Nu har man en tuff motståndare i Reading som är svårspelade. Reading har förmodligen siktet inställt på minst kval också. Favör till hemmalaget Nottingham men vi helgarderar och hoppas på en liten skräll från Reading.

Match 11. Watford – Leeds (1x)

Varför spricker man alltid på Leeds? Det gör att vi inte vågar spika ettan här. Leeds är alltid oberäkneliga och det gör att vi tar med ett kryss på kupongen. Watford har spelat en match hemma den här säsongen och den vann man klart med 3-0 mot Bolton. Ettan känns som ett givet utgångstecken men vi garderar med krysset.

Match 12. Wolverhampton – Cardiff (12)

Två lag som spelar offensiv och rolig fotboll och är väldigt målglada. Det känns som en öppen historia och vårt tips blir därför 12!

Match 13. Malmö FF – Norrköping (1x)

Malmö FF har spelat kval till Champions League i veckan och returen sker på Onsdag i nästa vecka mot Salzburg. Däremellan ska man möta IFK Norrköping som är i stort poängbehov efter den snöpliga förlusten mot Halmstad senast. Malmö kan vila en del spelare medan Norrköping lär vara nöjda med en poäng så därför tar vi med krysset på den annars givna ettan!

stryktipsförslagKommentarer om Stryktipset

Veckans stryktipsförslag är ett reducerat system som bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kr med 12 rättsgaranti. Det innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

Chelsea ser ut att vara veckans säkraste match!

Skrällen står eventuellt Burnley för borta mot Swansea. Vi har chansat med kryss där men en helgardering känns spännande.

Observera att det är 13 miljoner i jackpot på Stryktipset!

Har ni några heta tips inför Lördagens stryktips så kommentera gärna och är ni intresserade av andra spelbolag så kan vi rekommendera vår lista om spelbonusar för nya kunder.

Ja då ses vi på Lördag igen!