Stryktipset vecka 37 ser på förhand väldigt roligt ut med många härliga matcher! Veckans stryktipsförslag bygger på ett reducerat system för 144 kronor som har 12 rättsgaranti! Tyvärr är det ingen jackpot den här veckan men vad gör väl det när man väl sitter bänkad framför tv:n på Lördag klockan 16.00!

Är du intresserad av sport 0ch odds i allmänhet och inte bara att tippa på Stryktipset så hittar du de bästa spelbolagen och deras spelbonusar här.

Stryktipset vecka 37, 2014, R-4-4-144

Match 1. Liverpool – Aston Villa (1x)

Liverpool har som bekant landat Mario Balotelli under transferfönstret och han var het i sin debut med många chanser även om han inte nätade! Kan han bara tyglas så kommer han bli nyttig för Liverpool! Hemma på Anfield är man givetvis klara favoriter här. Aston Villa har dock imponerat genom att ta 7 poäng av 9 möjliga på de 3 inledande matcherna och kanske kan man få med sig en poäng här.

Match 2. Chelsea – Swansea (1)

Två lag som tagit full pott hittills med 3 raka segrar inledningsvis. Chelsea har öst in mål och har hela 11-4 i målskillnad. Swansea som spelat positiv fotboll senaste två säsongerna har gjort 6 mål framåt och även spelat tight bakåt då man endast släppt in 1 mål hittills. Räkna med att Swansea kommer spela defensivt här, satsa på kontringar och vara nöjda med en poäng på Stamford Bridge. Det är två i princip skadefria trupper som ställs mot varandra. Hazard och Costa testas sent men spelar förmodligen. Chelsea har haft många spelare ute på landslagsuppdrag och kanske väljer Mourinho att röra om i startelvan en del. Vi har spikat ettan men den bör garderas tidigt!

Match 3. Crystal Palace – Burnley (1)

Crystal Palace har verkligen bilvit ett spelande lag. Det fick vi se mot Newcastle senast (3-3) där inhopparen Wilfried Zaha gjorde mål direkt. Han kan bli ett väldigt nyttigt tillskott den här säsongen och är en oslipad diamant. Burnley har haft ett väldigt tufft spelschema inledningsvis men kryssade hemma mot United senast vilket var starkt! Här lär man gå för 1 poäng igen och lär försöka spela tight bakåt. Vi spikar även Palace men skulle gärna ha med en gardering här om vi haft råd.

Match 4. Southampton – Newcastle (12)

Två offensiva lag som haft lite problem med defensiven inledningsvis. Skadeläget har börjat ljusna för Newcastle men har ändå P Cisse borta i 3 veckor till. S de Jong, J Colback, D Santon, C Good och R Taylor testas sent och kan vara tillgängliga för spel. Southampton får ses som favoriter men vi tror att det här kan sluta lite hur som helst och valt 12 på stryktipskupongen.

Match 5. Stoke – Leicester (1)

Här kommer nykomlingen Leicester verkligen att få bekänna färg då man möter ett av Premier Leagues starkaste och mest fysiska lag vad gäller närkampsspelet och spelet i straffområdet. Stoke stångade, krigade och vann borta mot Manchester City med 0-1 senast och det lär ha höjt självförtroendet. Det som kan vara lite lurigt i den här matchen är att man nu måste föra spelet vilket kan passa Leicester bra. Vi tror dock att man tillslut kommer trycka in ett mål på typiskt Stoke manér och vinna den här striden. Vi spikar ettan!

Match 6. Sunderland – Tottenham (1x2)

Sunderland kommer förmodligen få det tufft i år med och kommer hålla till omkring nedflyttningsstrecket när det drar ihop sig i maj 2015. Det är ändå hemma på Stadium of Light som man kommer ta de flesta av sina poäng den här säsongen där storlag haft det jobbigt förr. Tottenham hade innan smällen och förlusten borta mot Liverpool senast (3-0) 5 raka segrar och riktigt fin form! Man har haft lite skavanker på Rose, Dier och Soldado i veckan men förmodligen kan alla 3 vara tillgängliga för spel. Vi väljer att helgardera!

Match 7. West Bromwich – Everton (1x2)

Svårt att säga var vi har Everton den här säsongen. Kan man göra lika bra ifrån sig som förra året? Truppen är minst lika vass och nu har man även köpt loss Lukaku från Chelsea. Förmodligen var 6-3 förlusten hemma mot Chelsea ett undantag men vi vågar inte välja att ha med garderingen på West Bromwich här då man är ett av ligans mest svårspelade hemmalag. R Lukaku, S Pienaar, R Barkley, B Oviedo och A Kone testas sent för Everton. Se upp för Anichebe den gamla Everton spelaren i West Brom. Vi helgarderar!

Match 8. Blackburn – Wigan (1x2)

Jag trodde Blackburn skulle hålla till i toppen av The Championship i år men svårt att säga än var vi har Rovers.. Wigan har 2 raka segrar och ett starkt lag på papperet. Det känns som att den här matchen kan sluta hur som helst och en helgardering är på sin plats!

Match 9. Bolton – Sheffield Wednesday (1x2)

Bolton har 3 raka uddamålsförluster i ligan vilket måste ha satt sig på självförtroendet en aning. Sheffield Wednesday har sett stabila ut inledningsvis men förlorade mot serieledaren Nottingham med 0-1 hemma senast. Den matchen var inte så mycket att säga om då man mötte ett bra lag. Bolton är i störst poängbehov och vi väljer att ta med ettan på kupongen även om det lutar åt bortalaget som får ses som favoriter här. Vi helgarderar!

Match 10. Brentford – Brighton (12)

Två lag med helt okej form. Brighton har bara en förlust på de 6 senaste. Brentford har inled säsongen med två kryss på hemmaplan. Vi chansar lite och tippar 12 här även om en helgardering vore på sin plats.

Match 11. Cardiff – Norwich (x)

Två lag som spelade i Premier League förra säsongen. Båda lagen har fått behålla stommen i sina respektive trupper och Norwich är det lag som inlett säsongen bäst. Cardiff har två vinster hemma av två möjliga. Vi tror Norwich är nöjda med kryss här och vi räknar med en jämn match! Vi chansspikar krysset.

Match 12. Charlton – Watford (1)

Watford ligger 2:a i tabellen men har haft ett rätt så lätt spelschema hittills på papperet. Nu möter man Charlton som haft en betydligt svårare öppning men som ändå gjort det bra. I de två senaste hemmamatcherna i ligan så har man slagit både Derby och Wigan. Vi tror inte att Watford kommer räcka till här även om man inlett säsongen bra. Vi spikar ettan!

Match 13. Reading – Fulham (1x)

Nästsist och en poäng för Fulham på 5 matcher är på tok för dåligt. Nu kryssade man senast och lyckades vända den negativa trenden men det ser inte speciellt bra ut. Truppen har holkats sönder till den här säsongen och man kommer få det jobbigt. Reading känns vassare och har tagit sina poäng trots tufft motstånd inledningsvis. Ettan känns given men vi garderar med krysset.

Stryktipsförslag vecka 37Kommentarer Stryktipset

Veckans stryktipsförslag bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor. Det är ett reducerat system med 12 rättsgaranti. Har du 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

Stryktipsets säkraste match tror vi Stoke är hemma mot Leicester

Se upp för Aston Villa borta mot Liverpool. Laget från Birmingham har gjort det bra förr när man kommit till Anfield.

Ingen Jackpot på Stryktipset den här veckan tyvärr

Chelsea och Swansea är de enda två lagen som tagit full pott i ligan den här säsongen. På Lördag spricker den sviten för minst ett av lagen.

Vilken match på stryktipset visas på TV?

Liverpool – Aston Villa har matchstart 18.30 och visas av Viasat Fotboll

Chelsea – Swansea har matchstart 16.00 och visas av Viasat Fotboll

Sunderland – Tottenham har matchstart 16.00 och visas av Viasat Sport

Charlton – Watford har matchstart 16.00 och visas av TV10

Hur tippar ni? Har ni någon favorit på stryktipset?

Ja då ses vi på Lördag igen..