Stryktipset vecka 38 kräver en hel del garderingar inledningsvis på kupongen. Flera av matcherna är ovissa och kan sluta lite hur som helst. Här kan ni läsa om våra stryktipsförslag varje vecka då Premier League säsongen pågår. Lite längre ner till höger så kan ni läsa om skadeläget i Premier League vilket kan vara till stor nytta då man tippar sin stryktipskupong.

Veckans stryktipsförslag ser ut enligt följande.

Stryktipset vecka 38, 2014, R-4-4-144

Match 1. Aston Villa – Arsenal (1x2)

Räkna med tuff match för Arsenal som spelat borta i Champions League i veckan mot Dortmund (stryk med 2-0). Det blir inte lätt att ladda om till ligaspelet och speciellt inte borta på Villa Park mot ett formstarkt Aston Villa med 3 vinster och 1 oavgjord i bagaget på de 4 inledande omgångarna. Arsenal har skadeproblem framförallt i backlinjen och därför väljer vi att helgardera den här tillställningen.

Match 2. Burnley – Sunderland (1x2)

Något säger mig att dessa två lag kommer hålla till runt omkring nedflyttningsstrecket när vi närmar oss maj. Ingen vinst för Burnley än men man har mött bra motstånd i både Chelsea och Manchester United. Ska man ta 3 poäng så är det framförallt i sådana här matcher. Man har hållit nollan i två raka matcher och får man bara ordning på målskyttet så tror vi att man kan knipa alla 3 poängen här. Vårt tips 1×2!

Match 3. Newcastle – Hull (1x2)

Newcastle har inlett Premier League  säsongen på ett riktigt dåligt sätt. 2 oavgjorda och 2 förluster inledningsvis och många fans vill redan nu se en förändring på managerposten där Alan Pardew sitter. Olyckligtvis har klubben skrivit ett riktigt långt kontrakt med managern som brukar ha förmåga att vända lagets dåliga trender. Kan man göra det nu mot ett stabilt spelande Hull? Vårt tips 1×2.

Match 4. Swansea – Southampton (1x2)

Swansea var med i matchen i en halvlek mot Chelsea sen blev Londonlaget för svåra att ha att göra med och första förlusten inkasserades. Dessförinnan 3 vinster! Här möter man Southampton som trots några viktiga spelarförluster i sommar visat bra form. Saints har 3 raka vinster om man räknar med 0-2 borta mot Millwall i Engelska ligacupen. Det här blir en jämn tillställning som kan sluta lite hur som helst där krysset ligger nära till hands. Vi helgarderar på Stryktipset.

Match 5. West Ham – Liverpool (12)

Liverpool så bleka ut hemma mot Aston Villa i förra omgången och förlorade med 1-0. Spelschemat kommer bli tuffare i år för Liverpool i och med Champions League. Det här kommer därför bli en riktigt svår match för Liverpool på Upton Park och det skulle inte förvåna mig om West Ham skräller här. Känns som att en helgardering är på sin plats men vi får nöja oss med 12 på stryktipskupongen.

Match 6. Derby – Cardiff (1)

Derby är starka hemma och har inlett även den här säsongen bra på hemmaplan med 2 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster. Igår (tisdag) lyckades Derby få med sig 1 poäng borta mot topptippade Nottingham vilket var riktigt starkt. Cardiff tappade 2-0 till 2-4 hemma mot Norwich förra helgen och igår (tisdag) fick man stryk av Middlesbrough med 0-1 hemma. Derby känns hetare och vi tror att man vinner hemma mot Cardiff här. En väldigt bra spik som är streckad endast 49 % av Svenska folket. Vårt tips säker etta!

Match 7. Fulham – Blackburn (x)

Fulham har det inte lätt just nu. Truppen ser blek och tunn ut där man tappat flera tunga namn i sommar. Laget måste resa sig rejält nu om det inte ska bli spel i League One nästa år. Blackburn har varit väldigt ojämna hittills den här säsongen och bortaspelet har mycket kvar att hämta där man haft det jobbigt. Vi tror att det här blir målsnålt och förmodligen 0-0 är ingen vågad gissning. Vi chansar med ett säkert kryss på stryktipskupongen.

Match 8. Millwall – Nottingham (x2)

Millwall har 4 förluster på de 5 senaste och inte mycket talar för att man ska vinna den här matchen. Nottingham ångar på och har visat att man kommer vara med i toppen. Förmodligen vinner man här men kanske kanske kan Millwall kriga till sig ett kryss hemma och vi garderar. Vårt tips x2!

Match 9. Middlesbrough – Brentford (12)

Middlesbrough slog Cardiff borta med 1-0 i veckan och Brentford förlorade mot serieledaren Norwich med 0-3 hemma. Båda lagen har varit väldigt ojämna då man både gör mycket mål och släpper in mål så känns det här som att det kan sluta lite hur som helst. Vi skulle gärna helgardera men i brist på garderingar så får det bli en 12 på stryktipset.

Match 10. Norwich – Birmingham (1)

Det här är veckans säkraste match. Norwich har efter förlusten i premiären gått som tåget och toppar nu tabellen. Man bara ska tillbaka till Premier League! Dessutom har man öst in mål. 15-5 i målskillnad. Birmingham har haft det desto tyngre och släppt in 12 mål och endast gjort 5 framåt. Ingen vinst på de 6 senaste för Birmingham. Norwich med Martin Olsson i laget vinner det här mötet lätt och ettan känns solklar!

Match 11. Wolverhampton – Bolton (1)

Wolves är bra! Man har haft två tuffa bortamatcher vilket resulterat i 2 oavgjorda resultat. Hemma har man inlett starkt där man bland annat slagit Nottingham den här säsongen. Bolton har haft ett på pappret relativt lätt spelschema såhär långt men ändå inte lyckats ta så mycket poäng. Det här är en av veckans säkraste matcher på Stryktipset. Vi spikar ettan!

Match 12. Brommapojkarna – Häcken (2)

Brommapojkarna räcker helt enkelt inte till i årets Allsvenska. Man åker ur efter att endast ha vunnit en match hittills i år. Häcken jagar Europa League kval och då får man inte tappa poäng här! Säker 2 på stryktipskupongen.

Match 13. Falkenberg – Örebro (x2)

Falkenberg har 5 förluster på de 6 senaste matcherna och dålig form. Örebro har en positiv formkurva och har klättrat i tabellen. Det som talar för Falkenberg är att man slåss för sin existens i Allsvenskan och lär vara supertaggade här. Kanske kan man kriga till sig en poäng här och vända den dåliga trenden. Vi utgår från 2:an på kupongen och garderar med kryss!

Stryktipsförslag vecka 38Stryktipset kommentarer

Veckans stryktips bygger på 4 helgarderingar, 4 halvgarderingar för 144 kronor med 12 rättsgaranti. Det innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

Veckans säkraste matcher hittar vi i match 10 och 11 på stryktipskupongen. Både Norwich och Wolverhampton har fin form just nu.

Veckans skrällvarning får vi nog säga att Aston Villa och West Ham är då både Arsenal och Liverpool spelat Champions League i veckan. Dessa matcher bör garderas upp tidigt.

Ingen jackpot på stryktipset den här veckan.

West Ham – Liverpool har matchstart något senare och börjar inte förrän 18.30.

Aston Villa – Arsenal har matchstart 16.00 och visas av Viasat Fotboll

Allsvenskan visas av C More Live

Ja då ses vi på Lördag igen!