Vi är mitt uppe i en intensiv period med både CL och EL för vissa lag blandat med ligafotboll mitt i veckan. Tufft för lagen, kul för oss åskådare. Under onsdagen spelas många matcher i flera ligor och jag har en hel del tankar i franska Ligue 1. 

Sbobet-Wap

Avspark onsdag 21:00

PSG har blandat och gett inledningsvis. Dessutom övertygade man inte alls i första CL-matchen borta mot Ajax. I ligaspelet har Zlatan varit relativt blek de två senaste matcherna och 1-1 senast mot Lyon på hemmaplan innebär att PSG har två raka kryss inför bortamatchen mot Caen.

Lagets stjärnspelare kräver ingen närmare presentation och PSG är egentligen helt överlägsna över en hel säsong. Nu måste laget alltså börja leverera igen och Caen är i mina ögon en lämplig motståndare. De huserar i mitten av tabellen och bör vara nöjda om man också fixar ett nytt kontrakt när säsongen ska summeras.

Zlatan har, som tidigare nämnt, inte fått sitt spel att stämma på sistone. Har har gått mållös två matcher i rad och jag skulle bli mycket förvånad om en tredje blir ett faktum. Bortaplan ska inte spela någon avgörande roll här, annat än att vi får trevligare odds jämfört med om matchen spelats på Parc des princes.

Nej, ett revanschsuget PSG med en hungrig Zlatan på topp i kombination med ökad press på laget i största allmänhet är i mina ögon faktorer som ska gynna PSG denna match. Man bara vinner. Raka tvåan står i 1,50 men undertecknad ser absolut störste värde i PSG asian -1 till 1,92. Vi får då pengarna tillbaka om PSG ”bara” vinner med ett måls marginal.

PSG asian -1 till 1,92 hos bet365 alltså.