Efter en fullspäckad helg återstår fortfarande ett par matcher innan omgången är fullbordad. Udinese-Parma och Palermo-Lazio är vad som väntar. Väljer ett spel i den sena matchen med kortare motivering.

SS Lazio vs Palemro

Avspark 21:00

Lazio har inlett säsongen knackigt och har haft svårt att förvalta sina lägen, vilket blev väldigt tydligt senast mot Udinese där man förlorade med 0-1. Det var lagets andra raka förlust och nu ökar pressen på laget såklart. Lazio är inget topplag och har varken värvat eller släppt särskilt många spelare inför säsongen. Man förlorar ofta mot de större lagen i ligan men lever på att man brukar dra det längsta strået mot jämnbra lag och samtidigt slår de sämre. Ett stabilt lag, med andra ord.

Nu möter man Palermo alltså. Man gick som tåget i Serie B förra säsongen och kunde återvända till Serie A med förhoppningen om ett nytt kontrakt. Jag tror dock det blir väldigt tufft då man, precis som den andra återvändaren Cesena, saknar såväl resurser som spelarmaterial som krävs på den här nivån. Laget har ännu inte vunnit inför den femte omgången.

Jag tror det är dags för Lazio att ta en sån där seger igen, där spelarnas kvalitet utnyttjas och allt bara stämmer. Det har hänt förr och det kommer hända många gånger igen. Jag har väldigt svårt att se Lazio förlora 3 raka matcher med den truppen som finns till förfogande.

Spelet blir Lazio asian 0 till 1,85 hos bet365. Detta innebär att vi får insatsen tillbaka om det slutar oavgjort. Känns tryggt på förhand och samtidigt väldigt spelvärt.

På återhörande under veckan med Champions League!