Champions League väntar under tisdagen och onsdagen och spelvärdet likaså. CSKA-Bayern München spelas inför tomma läktare och här ska bortalaget ha en god chans att koppla greppet om förstaplatsen i gruppen.

CSKA blev utklassat mot Roma med hela 5-1 i Rom. Skadeläget såg mörkt ut redan då och nu har det inte ljusnat särskilt mycket. Nu möter man ett av världens bästa klubblag på hemmaplan i Ryssland, men inför tomma läktare.

Bayern knep den viktiga premiärsegern mot Man City då man vann med 1-0. Nu är direktiven tydliga från tyskarnas sida: man ska gå för seger för att ta kommandot i gruppen. Så här kan man tänkas ställa upp:

robben

Avspark 18:00

Neuer;

Rafinha, Boateng, Dante, Alaba

Lahm, Alonso

Robben, Müller, Götze

Lewandowski

En fantastisk startelva där Robben förmodligen är tillbaka i spel igen. Bayerns trupp, CSKA:s skadeläge, tomma läktare och allmän klasskillnad lagen emellan är alla faktorer som ska ge tyskarna förutsättningar att leverera ikväll.

Spelet blir Bayern -1,5 mål till 2,025 hos bet365