Manchester City tar emot Roma i kvällens Champions league. Hemmalaget och kniven på strupen när man ställs mot ett kontringsskickligt bortalag från Italien.

Roma går bra nu. Fem raka segrar i ligaspelet och storseger i CL då man avfärdade CSKA Moskva med 5-1. Nu väntar säsongens hittills svåraste match och man lär prioritera defensiven för att få med sig minst en pinne. De Rossi och Astori är tunga avbräck men det innebär absolut ingen katastrof för Roma. City ställer upp med i stort sett ordinarie manskap.

Avspark 20:45

Avspark 20:45

 

City förlorade premiären på bortaplan mot Bayern och måste nu ta poäng för att inte hamna efter i gruppen. Man är befogad favorit på hemmaplan och måste ösa på från minut ett. Roma lär ligga lågt för att kontra på Iturbe och Gervinho på kanterna, vilket kan skapa problem för City. Det finns goda skäl att tro att spelet kommer hamna runt Romas straffområde med mycket avslut och inlägg.

Det är som upplagt för att hörnorna ska avlösa varandra när det ena eller det andra laget jagar ett mål. City måste trycka på även vid eventuell ledning, samtidigt som Roma givetvis inte är nöjda med att förlora här. Förutsättningar finns!

Spelet blir ö 10,5 hörnor till 1,80 hos bet365!