Inte många säkra matcher på Stryktipset vecka 40. Vill man åt pengarna så bör man träffa rätt på Premier League matcherna och spara sina garderingar till matcherna 9 – 13 på stryktipskupongen. Men det är helt klart svårtippat och det är väldigt svårt att ta ut säkra matcher på stryktipset den här veckan. Här följer veckans stryktipsförslag

Stryktipset vecka 40, 2014, R-4-4-144

Match 1. Aston Villa – Manchester City (x2)

Aston Villa har hade en mycket fin inledning på säsongen där man bland annat slog Liverpool borta med 1-0. Därefter har man förlorat mot Arsenal och Chelsea med 3-0 i båda matcherna och nu väntar alltså Manchester City. Man kan helt klart säga att spelschemat varit tufft för laget från Birmingham. Man har inte riktigt räckt till mot de stora lagen om man bortser mötet med Liverpool. En bra start mot City och kanske, kanske kan man knipa 1 poäng. City har Nasri långtidsskadad (borta 4 veckor) men har så klart en väldigt bred trupp och är favoriter här oavsett vilket lag man ställer på benen. City har haft tuff match i veckan mot Roma i CL. Vårt tips x2!

Match 2. Hull – Crystal Palace (1x2)

Hulls 6 senaste matcher har innehållit 3 mål eller mer. Samtliga matcher har varit Rock n Roll och Hawaii fotboll där det böljat fram och tillbaka. Dock har man inte vunnit på de 5 senaste men det är nog snarare en tillfällighet. Crystal Palace har gjort det bra såhär långt och har 2 raka segrar i ligan mot Leicester och Everton. Det känns som att en helgardering är på sin plats då det är oerhört svårt att säga åt vilket håll det här lutar. Streckas även tidigt på måltipset! Vårt tips 1×2!

Match 3. Leicester – Burnley (1x)

Två nykomlingar drabbar samman på Leicesters hemmaarena King Power Stadium. Burnley är fortfarande utan vinst i Premier League. Leicester har gjort det bra såhär långt och i senaste hemmamatchen så vann man över Manchester United med 5-3 där man är obesegrade den här säsongen. Kanske kan Burnley få med sig en poäng. 1x räcker långt!

Match 4. Liverpool – West Bromwich (1)

Liverpool har spelat Champions League i veckan borta mot Basel vilket kan påverka helgens match. West Bromwich har 3 raka segrar om man räknar med ligacupen och börjar hitta formen. Vi spikar ettan på ett svajigt Liverpool men den här matchen bör garderas tidigt. Nätar Balotelli?

Match 5. Sunderland – Stoke (1x2)

Sunderland har ingen vinst hittills den här säsongen trots att man haft ett på papperet relativt lätt spelschema. Det man visat upp hittills kommer tyvärr inte räcka till att hänga kvar utan man måste hitta formen snarast. Kanske kan man tända till i en sådan här match mot Stoke. Vi tror på 2 i utgång men väljer att helgardera och chansa på en liten skräll för hemmavinst. Vårt tips 1×2!

Match 6. Swansea – Newcastle (1)

En av veckans säkraste matcher. Swansea är riktigt bra hemma och det kommer bli svårt för alla lag att ta poäng där. Newcastle som redan släppt in 12 mål på 6 matcher den här säsongen har mycket att jobba på. Managern Alan Pardew skrev 2012 ett åtta år långt kontrakt med klubben men fansen kräver hans avgång och det återstår att se hur länge han blir kvar. Turbulent i Newcastle med andra ord och det blir svårt med någon poäng här. Vi spikar ettan!

Match 7. Bolton – Bournemouth (1x2)

Bolton har ingen vidare form och känns som man slår i underläge här. Bournemouth har varit desto stabilare. Hemmaplan för Bolton gör ändå att det känns som en öppen historia som kan sluta lite hur som helst. Vi väljer att helgardera.

Match 8. Brentford – Reading (1x2)

Två lag som sällan kryssar och där båda lagen brukar vara inblandade i väldigt målrika matcher. En ett-tvåa på kupongen räcker troligtvis väldigt långt. Bör streckas tidigt på måltipset och vi väljer att helgardera.

Match 9. Derby – Millwall (1)

Det här är också en av veckans säkraste matcher. Derby har kanonform! 9 raka utan förlust och 4 vinster på de 5 senaste. Millwall har det desto tyngre. 4 förluster och 1 oavgjord på de 5 senaste och inte mycket talar för att det blir några poäng här med sig hem i bagaget. Nej vi spikar ettan med gott samvete!

Match 10. Middlesbrough – Fulham (1x)

Har Fulham vaknat till liv nu när Felix Magath fått sparken? Två rakar segrar vittnar om att det hänt nåt i Londonlägret. Middlesbrough är lite fågel och fisk den här säsongen hittills men de har ett lag på papperet för att vara med bland de 6 främsta. Ettan känns given som utgång men vi tar med krysset på stryket med tanke på stigande form hos Fulham. Vårt tips 1x.

Match 11. Norwich – Rotherham (1x)

Norwich har inlett säsongen bra men förlorade lite oväntat mot Charlton hemma i veckan med 0-1. 2 förluster på de 3 senaste kan vara ett tecken på vikande form. Rotherham vann senast mot Blackburn hemma vilket var starkt. Dessförinnan hade man 6 raka utan seger så frågan är om vinsten senast var ett undantag. Vi chansar och tar med krysset på Stryktipset även om ettan på förhand känns given. Vårt tips 1x.

Match 12. Watford – Brighton (1)

Bra form på båda lagen. Watford ser riktigt vassa ut i år och hemma har man ingen förlust såhär långt. 4 vinster och 1 oavgjord har det blivit och man är med i allra högsta grad den här säsongen om direktuppflyttning till Premier League. Brighton har tagit sina poäng på slutet mot bra motstånd, bland annat Cardiff och Nottingham. Dock tror jag inte att man räcker till här och vi spikar ettan!

Match 13. Wolverhampton – Wigan (1)

7 raka utan förlust för Wolverhampton och man har överraskat många såhär långt. Wigan har haft det desto jobbigare och framförallt i bortaspelet. Nu möter man ett av ligans hittills bästa hemmalag och inte mycket tyder på att man ska få med sig några poäng från Molineux Ground. Vi spikar ettan även här!

stryktipsförslag vecka 40Stryktipset kommentarer

Här följer kort lite kommentarer om veckans stryktipsförslag.

– Mitt system är ett reducerat system som bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor med 12 rättsgaranti. Är det 13 rätt på ramen så innebär det att det är minst 12 rätt på en utskriven rad.

– Observera att det är ca 10 miljoner i Jackpot på veckans stryktips.

– Veckans säkraste matcher tror vi Derby och Swansea är!

– Veckans skräll står Rotherham för genom att ta poäng borta mot Norwich.

– Vi ni bli ensam om de stora pengarna på Stryktipset så bör match 9 till 13 garderas rejält då de flesta kommer tippa på hemmaseger här.

– 1 managers som verkligen hänger löst är Newcastles Alan Pardew

– Observera att efter Fulhams Manager Felix Magath fått sparken så har laget 2 raka segrar. Fortsätter trenden?

Ja då ses vi på Lördag igen!