bet365

Sverige möter Liechtenstein i EM-kvalet söndag 12/10 med matchstart kl. 20:45 och vårt speltips att Sverige vinner båda halvlekarna spelas till oddset 1,60. Vi får väl i ärlighetens namn säga att Sverige klarade av oavgjort och en vunnen pinne med någorlunda flyt mot Ryssland häromdagen när matchen slutade 1-1. Ryssland som leds av förbundskaptenen Fabio Capello ångade på i första halvlek där Sverige inte alls hängde med och det kunde varit betydligt värre än 0-1 i baken när domaren blåste av för halvtidsvila. Tack och lov spelade Sverige upp sig och vi lyckades få in ett kvitteringsmål genom Ola Toivonen.

Sverige vinner båda halvlekarna mot Liechtenstein

Sebastian Larsson går ut i mötet mot Liechtenstein

Speltips Sverige – Liechtenstein

Mot Liechtenstein ska Sverige inte ha några som helst större problem trots den fortsatta frånvaron av Zlatan Ibrahimovic. Liechtenstein är definitivt inte i närheten av Rysslands klass när det gäller fotboll och vi har också det stora trumfkortet med matchspel på egen hemmaplan där våra fans stöttar laget på ett underbart sätt.

Sverige kommer till EM-kval spel mot Liechtenstein med en del förändringar i startelvan jämför med föregående match. Ut går senaste tre årens trotjänare Sebastian Larsson och in kommer bland annat istället Emil Forsberg som startar matchen. Även Albin Ekdal är redo för spel efter sin skada. Då Ola Toivonen ådrog sig en skada under matchen mot Ryssland får nu Johan Elmander istället ikläda sig rollen som svensk spjutspets i anfallet och ska se till så Sverige vinner. Även om vårt svenska landslag för tillfället inte innehåller några superstjärnor och många av spelarna till och med är relativt okända för den breda massan i Sverige så är laget flera klasser bättre än Liechtensteins landslag som har spelat in en poäng så här långt på två matcher. Liechtenstein förlorade sin öppningsmatch mot Ryssland med 4-0 och följde upp med oavgjort 0-0 på hemmaplan mot Montenegro för några dagar sedan. De har alltså inte gjort ett enda mål på 180 spelade minuter så här långt i EM-kvalet.

Vi hittar många olika spelalternativ på EM-kval matchen mellan Sverige och Liechtenstein men det vi tror på allra mest är att Sverige vinner båda halvlekarna. Om du vågar följa vårt speltips så får du just nu 1,60 gånger pengarna hos spelbolaget NordicBet.

Spela på vinst för Sverige i båda halvlekarna här!

Sverige – Liechtenstein möts söndag 12 oktober med matchstart kl. 20:45 och sänds i Kanal 5.

Sveriges startelva mot Liechtenstein

Andreas Isaksson
——————–
Pierre Bengtsson
Andreas Granqvist
Mikael Antonsson
Martin Olsson
———————
Albin Ekdal
Kim Källström
Jimmy Durmaz
———————
Erkan Zengin
Johan Elmander
Emil Forsberg