Alltid kul med EM-kval men inget slår Stryktipset när det är Premier League matcher med på kupongen! Med den vetskapen vaknade man upp med ett leende i morse då det blivit dags att reka tipset inför helgen. Jakten på 13 rätt fortsätter och det är en spännande stryktipskupong den här veckan med hela 6 Premier League matcher uppe på tapeten. Här följer veckans stryktipsförslag till Svenska Spels stryktipset.

Stryktipset vecka 42, 2014, R-4-4-144

Match 1. Arsenal – Hull (1)

Arsenal behöver 3 poäng här efter förlusten senast mot Chelsea borta. Hemma är man starka och borde lösa uppgiften utan problem. Hull har tagit sina poäng men har såhär långt bara mött ett storlag den här säsongen i form av City och det blev det förlust hemma med 2-4. Jag tror Arsenal vinner med ett par måls marginal här. Ettan känns given!

Match 2. Burnley – West Ham (1x2)

Ännu ingen vinst för nykomlingen Burnley i årets Premier League och här möter man West Ham som gjort det bra  såhär långt. Det luktar en tvåa lång väg på förhand men jag är inte så säker på det. Burnleys försvar håller riktigt bra klass och det vittnar 4 oavgjorda om på de 5 senaste. Får man bara ordning på målskyttet så kan man mycket väl vinna här. Vi väljer att helgardera!

Match 3. Crystal Palace – Chelsea (x2)

Chelsea har gått som tåget och toppar Premier League med 5 poäng. Man är obesegrade såhär långt och skadeläget ser ljust ut. Jag tror att flera av svenska folket kommer spika tvåan här. Förr eller senare kommer dock en förlust och skulle gärna haft en helgardering här på kupongen. Anledningen är också att i pricip hela Chelseas trupp har varit ute på landslagsuppdrag. Resande tar på krafterna och dessutom är det Londonderby. Ett derby som kanske betyder mer för Palace än vad det gör för Chelsea. Därför har vi valt att ta med krysset och garderat Chelsea. Vårt tips är x2.

Match 4. Everton – Aston Villa (1)

Everton har taskig form men man har spelat de fyra senaste matcherna på bortaplan mot bra motstånd. Aston Villa har inte gjort mål på de 3 senaste matcherna men det är idel topplag i form av City, Chelsea och Arsenal som man mött då. Dessförinnan slog man Liverpool borta med 0-1 vilket var starkt. Tror dock att man får svårt här. Everton måste börja vinna och räkna med att Goodison Park kommer koka på Lördag. Vi spikar ettan!

Match 5. Newcastle – Leicester (1x)

Man har kunnat se en viss uppryckning från Newcastles sida sista tiden men man är fortfarande utan 3 poängare i årets upplaga av Premier League. Därför är man i stort behov av att komma igång och lämna nedflyttningsplatsen bakom sig. Leicester har endast gjort 1 mål i bortaspelet i år men annars gjort det riktigt bra som nykomling i PL. Jag tror Newcastle har chansen här och 1x borde räcka långt på kupongen.

Match 6. Southampton – Sunderland (1)

Många trodde att Southampton skulle bli ett strykgäng i år med alla spelarförluster i somras. Man har dock värvat smart och gruppen av spelare känns stabil i sin helhet. Man förlorade visserligen mot Tottenham borta med 1-0 senast men dessförinnan hade man 5 raka segrar och vem hade trott att laget skulle parkera på en tredje plats i ligan efter 7 omgångar. Enda frågetecknet här är att Southampton inte slagit Sunderland på 5 försök. Då är det dags nu! Vi spikar ettan!

Match 7. Birmingham – Bolton (1x)

Bedrövlig form på Bolton som har 5 raka förluster. Birmingham känns lite bättre för dagen men har inte direkt rosat marknaden och vi törs inte gå på spiketta här. Det ska mycket till om Bolton ska få med sig alla tre poängen i Birmingham men krysset kan man kanske klara av då defensiven lär prioriteras. Vårt tips 1x.

Match 8. Brighton – Middlesbrough (1x2)

Bra form på Middelsbrough som tagit sig upp på femte plats i tabellen. Brighton ska inte underskattas och laget spelar väldigt målsnålt. Det här luktar kryss lång väg men vi tar med en helgardering på kupongen.

Match 9. Fulham – Norwich (2)

Fulham har kommit igång efter tränarbytet. Dock är det lite sämre lag som man vunnit över. Känns som Norwich är tyngre och stabilare än Fulham och det är inte för inte som man just nu toppar The Championship. Vi chansar på att det här blir för jobbigt för Fulham och spikar tvåan!

Match 10. Ipswich – Blackburn (1)

Ipswich har 7 raka utan förlust och riktigt bra form. Blackburn har varit ojämna den här säsongen och man vet inte riktigt var man har laget. Ipswich har kryssat i de två senaste men det har varit på bortaplan. Nu har man återigen hemmaplan där man är starka med 4 vinster och 1 förlust den här säsongen. Vi spikar ettan!

Match 11. Millwall – Wolverhampton (12)

Frågetecken för Millwalls form. Man började säsongen rätt bra men har därefter rasat i tabellen. 6 raka utan vinst nu. Wolves är stabila och har inte förlorat på bortaplanen än. x2 räcker långt men vi chansar och tar med ettan på kupongen. Vårt tips 12!

Match 12. Reading – Derby (1x2)

Derby känns vassats av de två men det känns som en öppen match som kan sluta hur som helst på Stryktipset. Reading är starka hemma och Derby har endast en förlust den här säsongen. Därför är en helgardering på sin plats. Vårt tips 1×2!

Match 13. Sheffield Wednesday – Watford (1x2)

Ett jämnt möte att vänta. Båda lagen jagar kval den här säsongen. Watford är förmodligen nöjda med kryss då Wednesday är starka hemma. Man har kapaciteten att vinna borta här. Vi väljer att helgardera!

Stryktipsförslag vecka 42Kommentarer om Stryktipset

Vi fortsätter att tippa R-4-4-144 som innebär 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor.

Tipssystemet är ett reducerat system med 12 rättsgaranti som innebär att har du 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

Observera att det är ca 9,5 miljoner i jackpot den här veckan!

Veckans säkraste match tror vi Arsenal är hemma mot Hull.

Skrällen kan mycket väl Crystal Palace stå för och den som har råd tar med en etta på kupongen.

Kommentera eller dela gärna vårt stryktipsförslag eller varför inte ge det ett ”tummen upp” på facebook om ni gillar upplägget!

Lite kuriosa om Stryktipset kan du läsa i vårt tidigare inlägg om Svenska Spel Stryktipset.

Ja då ses vi på Lördag igen!