Franska Ligue 1 är tillbaka med övriga ligor efter det tråkiga landslagsuppehållet. Ikväll möter ett pressat PSG bottenlaget Lens på bortaplan. Hörnspel lockar mest här!

PSG:s resultat har varit allt annat än förväntade den senaste tiden. Väldigt många oavgjorda matcher i kombination med insläppta mål i slutskedet av matcherna, har lett till att spelarna hamnat i ett prekärt läge. Formsvage Edinson Cavani har inte lyckats väl i Zlatans frånvaro och som helhet verkar en irriterad stämning vila över huvudstadslaget som nu är sju poäng efter ligaettan, Marseille.

FOOTBALL : Nantes vs Paris SG - Ligue 1 - 25/08/2013

Avspark 20:30

Skadeläget har inte ljusnat. Zlatan, Lavezzi, Dabid Luiz och Marquinhos är inte med. Dessutom är Thiago Silva tveksam. Trots detta står tvåan i 1,30. Alldeles för lågt. Man ska aldrig underskatta hårt kämpande lag som Lens där man i detta läge har allt att vinna. Även om PSG lär styra matchen med (som vanligt) stort bollinnehav räknar jag med att Lens successivt kommer behöva anfalla under matchen.

Alltså är jag inne på att PSG kan få det tufft. en 4-0 seger skulle förvåna mig. När första målet görs kommer bli avgörande, och åt vilket håll det kommer åt såklart. Blir det mållöst kan vi räkna med att PSG trycker på hela matchen mot ett kontrande Lens.

Hörnstatistiken för PSG är inte så trevlig för den som gillar överspel. Trots att chanserna skapas trillar sällan hörnorna in, samtidigt som man inte heller har släppt till många hörnor. Tror dock det kan bli annorlunda nu och tittar man på linan så sätts den väldigt lågt. Över 9,5 hörnor är utgångsläget till 2,10. Vi kan gå lägre tack vare det.

Hörnsnåla matcher tidigare under säsongen är ingen garanti för att det kommer fortsätta på samma vis. Båda lagen lär kunna bidra med hörnor här och jag synar dessa generösa linor med högt spelvärde:

Över 9.0 hörnor asian (pengarna tillbaka vid exakt 9 hörnor) till 1,95 hos bet365

Över 8,5 hörnor till 1,72 hos bet365

Ha en trevlig helg!