Trevligt med CL och EL under veckan med många bra matcher på schemat. Tror väldigt mycket på Manchester City idag, som reser till Ryssland för att hämta tre livsviktiga poäng mot CSKA Moskva. Observera att matchen börjar 18:00.

Sergio-Aguero

Agüero fyramålsskytt i helgen mot Spurs

Det engelska storlaget har haft en knackig inledning i gruppspelet så här långt. Förlust mot Bayern följdes upp med 1-1 hemma mot Roma. Endast en pinne på två matcher alltså.

Nu möter man dock gruppens sämsta lag och för chans till avancemang i gruppen måste man i rimlighetens namn vinna ikväll. Gruppställning efter två omgångar:

  1. Bayern München 6 p
  2. Roma 4 p
  3. Man City 1 p
  4. CSKA Moskva 0 p

CSKA saknar Dzagoev, Wernblom, Vitinho och Rasmus Elm. Dessutom råder tveksamheter kring ytterligare spelare. Straffet från UEFA gäller fortfarande, vilket gör att matchen spelas inför tomma läktare precis som mot Bayern München senast.

City är klasser bättre än Moskva i alla avseenden och jag tror verkligen laget får utdelning idag. Man måste vinna. CSKA kommer backa hem och spela destruktivt. Ser inte hur det ska hålla sett över 90 minuter. Spelade tvåan ganska hårt igår till 1,57.

Nu har oddset höjts till 1,66 hos bet365