Chelsea har gått som tåget den här säsongen och många tror att NK Maribor blir en mumsbit för Londonlaget hemma på Stamford Bridge. Jag är dock inte så säker på det och har hittat ett riktigt kittlande odds som man kan testa till låg lina.

Maribor spela 1-1 borta mot Schalke och även 1-1 hemma mot Sporting i de två första omgångarna i gruppen. Det gör att man ligger bra med i den jämna tabellen och har för närvarande andraplatsen. 1 poäng borta lär man vara nöjda med och räkna med att man kommer prioritera defensiven. Chelsea saknar Diego Costa, Ramires, Mikel och Schürrle. Man har givetvis en bra trupp ändå men jag tror inte att det blir någon klang och jubelföreställning på Stamford Bridge idag. Chelsea vinner med 1-0 eller 2-0 och därför är oddset 2.70 på under 2,5 mål i matchen riktigt lockande.

Vårt Speltips

Chelsea – NK Maribor under 2,5 mål

Odds: 2.70 inlämnat hos bet365

Insats: Låg

Chelsea NK Maribor underspel

Diego Costa

Chelseas notoriske målskytt den här säsongen Diego Costa är skadad och missar matchen