Tröttsamt att se City tappa 2-0 igår. Det bevisar en hel del om det där laget i CL-sammanhang, även om straffen var extremt billig och 3-0 var nära ett tag. Nya tag som vanligt. Monaco-Benfica har jag fastnat för och här kan jag inte förstå oddssättningen.

Benfica's Garay celebrates his goal against Juventus with "Luisao" Silva  during their Europa League semi-final first leg soccer match at Luz stadium in Lisbon

Spelstopp 20:45

Har följt franska ligan rätt hårt i år. Sett ur ett toppeuropeiskt perspektiv är kvalitén klart sämre. Monaco är absolut inget undantag och jag blev extremt förvånad när man slog Leverkusen i öppningsmatchen. Hur kunde det hända? Tillfälligheter i kombination med ett underpresterande tyskt motstånd skulle jag vilja påstå.

Följde upp detta med att spela 0-0 mot Zenit på bortaplan. För mig ett väldigt väntat resultat, med undantaget att Monaco lyckades hålla nollan. Försvarsspelet är okej, men det är så fruktansvärt fantasilöst offensivt. Moutinho på mittfältet är väl egentligen lagets enda toppspelare i ett annars mediokert lag vars framgångar mer eller mindre hänger på att bollen ”studsar rätt”.

Benfica då. Hade otur hemma mot Zenit i premiären där man åkte på både straff och rött kort tidigt i matchen. En skitmatch helt enkelt. Förlorade även mot Leverkusen med 3-1 på bortaplan, vilket är en svår match.

Nu har man kniven på strupen efter två förluster. Poäng är ett måste här och chanserna ska vara goda mot ett medelmåttigt Monaco. Tvåan står i 3,20 men väjer följande spel:

Benfica asian 0.0 till 2,10 (pengarna tillbaka vid oavgjort)

Benfica eller oavgjort till 1,60

Spelen är lagda hos bet365