Modena möter ikväll Bologna på hemmaplan i härliga Serie B. Här tror jag att vi får se ett trendbrott i statistiken och jag synar överspelet.

Brescia, Modena, Frosinone och Bari är några av lagen jag följt extra under hösten. Anledningen är att de inledningsvis radat upp sviter med under 2,5 mål. Det är omöjligt att inte gå över linan någon gång under säsongen och därför har jag gått in på överspel till väldigt fina odds på lagen som ännu inte lyckats hamna på ”rätt sida”.

modena_cittadella_2_0

Spelstopp 21:00

En efter en har dessa till slut blivit inblandade i målrika tillställningar och efter nio omgångar i Serie B är det bara Modena som ännu inte gått över 2,5 mål. Ikväll tror jag chanserna är goda för att trendbrott.

Bologna har fin form med två raka segrar och kommer således med stort självförtroende inför kvällens drabbning. Samtidigt är Modena starka på hemmaplan och jag skulle bli förvånad om man inte lyckades hitta nätet.

Att båda lagen gör mål är ett bra grundtips i matchen som ger oss goda förutsättningar för att överspelet ska gå in. Men väljer istället ett annat huvudspel:

  • Asian över 2.0 mål till 1,85 (pengarna tillbaka vid exakt två mål)
  • Specialspelet med mindre insats: Båda lagen gör mål + Över 2,5 till 2,87 

Spelen finns hos bet365