Måndagsmatcher är alltid ett trevligt inslag och ikväll har jag hittat ett bra spel i QPR-Aston Villa.

Aston Villa har varit under isen ett tag nu. Faktum är att efter segern borta mot Liverpool (1-0) har man inte lyckats göra ett enda mål. Fyra omgångar har gått sedan vinsten på Anfield och frågan är väl bara när det ska lossna. Man möter ett hårt jobbande QPR vars defensiva förmåga kan ifrågasättas.

QPR som sagt. Förlorade snöpligt hemma mot Liverpool efter två självmål gjorda bland annat. Laget ligger sist i tabellen men offensivt har det sett okej ut, inte minst senast då man borde ha gjort mer än två mål om undertecknad får tycka till. Nu är det inga konstigheter. Bara framåt som gäller för hemmalaget och jag skulle bli väldigt förvånad om man inte lyckades hitta nätet ikväll.

  • Jag tror på trendbrott för Villa (att man gör mål)

    Jamie Mackie celebrates after scoring the first goal for QPR

    Spelstopp 21:00

  • Hemmalagets instabila försvarsspel
  • QPR har hemmaplan och måste fortsätta göra mål
  • Båda lagen är i poängbehov

Ovan nämnda faktorer anser jag kunna bidra till att båda lagen får in en boll ikväll.

Spelet finns till 1,83 hos bet365