Synar ettan i Serie B ikväll där Perugia möter Avellino på hemmaplan. Laget har gått knackigt på sistone men nu är härföraren Rodrigo Taddei tillbaka för leda laget till seger.

Vilken härlig spelare han är, Rodrigo Taddei. Visade otroligt hjärta i Roma men på senare tid blev konkurrensen för hård och den gamle hjälten valde att gå till Serie B istället för att få en större roll. Så, nu är således nr 10 i Perugia tillbaka på mittfältet efter några matchers avstängning och jag tror det kan betyda massor för hemmalaget som inte vunnit på fyra matcher i dennes frånvaro.

Perugia gick alltså väldigt bra de första omgångarna och det råder inga tvivel om hur mycket man suktar efter en viktig seger som får laget på vinnarspåret igen. Avellino är helt okej men absolut inget topplag i det långa loppet. Man har dock en liknande formkurva som Perugia, men jag tror man får det tufft ikväll mot ett heltaggat hemmalag med höga ambitioner i år.

taddei

Spelstopp 20:30

På grund av den senaste tidens uteblivna resultat får vi ett fint odds på ettan trots hemmaplan. Jag hade värderat oddset till runt 1,85 men istället får vi i skrivande stund hela 2,15 och då måste jag kliva in. Alltså:

  • Taddei tillbaka
  • Revanschlusta
  • Hemmafördel och klass

Matchen sänds på livestreaming hos bet365 där jag också placerat spelet ikväll.