13 miljoner i jackpot på stryktipset vecka 44! Den chansen vill man inte missa och givetvis har vi ett litet stryktipsförslag även den här veckan och man kan lugnt konstatera att det är många ovissa matcher på stryktipskupongen.

Stryktipskupong

Stryktipset vecka 44, 2014, R-4-4-144

Match 1. Arsenal – Burnley (1)

Burnley har det jobbigt i Premier League och ännu ingen seger. Arsenal bortaslog Sunderland senaste med 2-0 efter två mål av Alexi Sanchez och det ska mycket till om man tappar poäng här. Burnley lär försöka parkera bussen för att få med sig en poäng. Vi spikar ettan.

Match 2. Chelsea – Queens PR (1)

Queens Park tog en viktig seger hemma mot Aston Villa i måndags och fick därmed lite närkontakt kring de övriga lagen runt strecket.  Chelsea går som tåget. Frågetecken för Diego Costa och Ramires. Remy lär definitivt missa matchen men det kanske inte gör så mycket nu när Drogba levererat i de båda anfallarnas frånvaro. Chelsea vinner det här och vi spikar ettan!

Match 3. Everton – Swansea (1x2)

Everton har vaknat till liv efter en seg start. Swansea har haft problem i bortaspelet men annars varit stabila såhär långt. Ettan känns given som utgång men vi chansar lite och helgarderar här.

Match 4. Hull – Southampton (1x2)

Hull har fått mig sig en poäng mot både Arsenal och Liverpool på bortaplan i de två senaste matcherna. Southampton säsongens utropstecken såhär långt och har 5 segrar på de 6 senaste. Luktar kryss lång väg här men vi fegar och kör på en helgardering.

Match 5. Leicester – West Bromwich (1x2)

Två lag med lite knackig form och det känns vidöppet. Leicester inledde säsongen strålande men sen har det hänt något. Vi väljer att helgardera.

Match 6. Stoke – West Ham (1x2)

Det här är nog matchen som man på förhand tänker sig blir en riktig grismatch mellan två köttarlag. Men faktum är att båda lagen spelat helt okej fotboll den här säsongen. West Ham har 3 segrar på de fyra senaste och vann hemma mot City senast. Song och Valencia har gett West Ham ytterligare en dimension när det gäller att vara ett spelande lag den här säsongen. Vi helgarderar.

Match 7. Blackburn – Reading (1x)

Blackburn förlorar sällan hemma och får tipset här. Dålig form på Reading. Vann dock senast men mer än er poäng här ska mycket till. Vårt tips 1x.

Match 8. Brentford – Derby (2)

Derby toppar The Championship just nu. Åkte på en svidande förlust hemma mot Wigan senast där man tappade en 1-0 ledning till 1-2. Matchen garderas tidigt men vi chansar på spiktvåa här.

Match 9. Cardiff – Leeds (1)

Cardiff har gått lite bättre sen tränarbytet där Felix Magath fick gå för några omgångar sedan. Leeds har det jobbigt just nu och ingen seger på de 6 senaste matcherna. Vi spikar Cardiff för att man har bättre form och hemmaplan.

Match 10. Charlton – Sheffield W (1x)

Sheffield spelar målsnålt och kryssar en hel del. Man är för svaga framåt och har haft problem med målskyttet. Charlton har blandat och gett men är obesegrade hemma med 4 vinster och 3 oavgjorda. 1x räcker långt och blir vårt tips.

Match 11. Huddersfield – Nottingham (12)

Nottingham inledde säsongen bra och låg ett tag i toppen men har nu 6 raka utan seger. Kompetensen finns och när man spelar som bäst så har man möjlighet att slå alla lag i ligan. Huddersfield har riktigt bra form och har börjat klättringen i tabellen. Vi chansar med 12.

Match 12. Rotherham – Middlesbrough (12)

Två lag som bara har 1 förlust på de 6 senaste. Bra form med andra ord och det kan sluta lite hur som helst. En helgardering är nog på sin plats tidigt. Vi nöjer oss med 12.

Match 13. Watford – Millwall (1)

Hemmastarka Watford utan förlust på hemmplan såhär långt måste få tipset här även om Millwall har 4 raka utan förlust. Vi spikar ettan.

__________________________________________________________

Vårt stryktips den här veckan bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor.

Veckans säkraste match tror vi Arsenal är hemma mot Burnley.

Skrällen står Swansea för borta mot Everton.

Ja då ses vi på Lördag igen!